Last news in Fakti

29 Октомври, 2019 11:38 13 394 13

Екшън в Плевен! Гонка, стрелба и размазани коли

  • дилър-
  • гонка-
  • стрелба-
  • плевен

Задържан е 41-годишен дилър

Екшън в Плевен! Гонка, стрелба и размазани коли - 1
Снимка: БГНЕС

На 28 октомври 2019 година в Плевен е проведена специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления по линия "Наркотици" на територията, обслужвана от Второ РУ. Това съобщиха от ОДМВР-Плевен.

Около 17.30 часа криминалисти установяват 41-годишен от село Дисевица, в района на областния град на паркинга на улица "Константин Величков" в управлявания от него "Фолксваген Голф 3".

41-годишният осуетява полицейската проверка и потегля с лекия автомобил като блъска паркиран „Форд Конект" и се оттегля в посока улица "Неофит Рилски". За неутрализиране на извършителя са използвани помощни средства - стоп патрони.

На кръстовището, образувано от улица "Неофит Рилски" и улица "Константин Величков", нарушителят се удря с правилно движещ се лек автомобил "Шевролет Авео".

След второто пътно-транспортно произшествие излиза от лекия си автомобил, като изхвърля прозрачен полиетиленов плик с размери около 17 х 10 см, съдържащ суха зелена тревиста маса с приблизително тегло около 130 грама. Задържан е от полицейски служители. Извършен е оглед на местопроизшествието.

При извършено последващо претърсване в жилището му в село Дисевица са намерени електронна везна и прозрачен полиетиленов плик с размери 7 х 3 см, съдържащ суха зелена тревиста маса с приблизително тегло около 10 грама. По данни на 41-годишния веществата са марихуана. На иззетите наркотици са назначени експертизи. Притежателят им е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР.

Уведомен е дежурен прокурор. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 354 а, ал.3, т.1 от НК. Продължава работа разследващ полицай.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Капитана

    72 12 Отговор
    Ужас продавал е трева за огромно количество 130гр.
    Много силна акция браво

    Коментиран от #6

  • 2 матрияла МУ

    56 4 Отговор
    селски бек повярвал си че е дилър, ха-ха
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ааа

    44 0 Отговор
    В Дисевица са само от новите (бЪгаре)
  • 5 Его

    52 7 Отговор
    Голем бандит хванаха куките няма що !?!? В Плевен господинът от Дисевица не си е плащал на тях и след няколко врътки са го засекли и сега ще хапне дървото , нали никой не вярва че в България без да кихаш на куките ще стане такъв бизнес особено в селските градове в които се е превърнала за съжаление и Плевен !
  • 6 Иван

    9 10 Отговор

    До коментар #1 от "Капитана":

    Много ми е странно как реагират някои първосигнално! 130 грама бг трева са по около 10 лв, значи 1300 лв за цялото количество. Тук не става дума за 1 до 5 грама за лична консумация, иде реч за дилър. 1300 лв малко ли ти се виждат?! Може да ги продава на седмица, на вечер... Това означава, че утре или следващата седмица ще си купи пак...
  • 7 Martin

    24 7 Отговор
    Легализация на марихуаната за да няма дилъри! Искам магазинери! Ъпсурт го изпяха преди 20 години, ама кой да слуха "Кат' дойде бате Бойко бате, квартални дилъри смазани..". Ловят се дребните дилъри, а картелите си работят.
  • 8 КОКА

    14 1 Отговор
    МРЕТЕ НАРКОМАНИ ТОЙ ПУШЕЛ ТРЕВА НЕ БИЛ НАРКОМАН ,НАРКОМАНИ СТЕ И ТО ДОЛНОПРОБНИ САМО БОЙ И ДА МРЕТЕ В АГОНИЯ
  • 9 Туземец от Враца

    9 0 Отговор
    Бах та в дилъра- с Голф 3. Те са по 1500 лв.
  • 10 Камен

    0 2 Отговор
    Не е от братята. Българин е.
  • 11 Пашата

    1 1 Отговор
    Александър Чангалов от Плевен, най-големия наркоман в Плевен , продава хероин и се боцкаа
  • 12 НАЦИОНАЛ

    1 0 Отговор
    Наркоманите на сапун ! Трябва да се въведе смъртно наказание за употреба и продажба на наркотици и България ще стане едно по добро място !
  • 13 Ушев долен бандит на пастет

    0 0 Отговор
    Плевенските полицаи и самопровъзгласили се за барети се пребиват на място! Ако е полицай - той не е човек и не заслужава добро.