Last news in Fakti

26 Юни, 2012 14:09 833 0

Задържаха мъж, плашил жена си с граната

  • задържаха-
  • мъж-
  • плашил-
  • жена си-
  • граната

Столичанин заплаши жена си, че ще я взриви с граната. 42-годишният мъж е задържан за незаконно притежание на боеприпаси.

Вчера около 16  часа 27-годишна столичанка потърсила помощ в приемната на полицейският инспектор в павликенското село Михалци. Тя му предала граната, обяснила, че с нея я заплашил мъжът, с който живее. Двамата се скарали в дома им в София, след скандала той потеглил за дома на родителите й с. Михалци, а в момента при тях били и двете им деца на 5 и 10 г. Притеснена за живота  им, жената го последвала, но преди да отиде в дома на родителите си, предпочела да уведоми за случая униформените. 

Екип на  Специализираната дирекция “Оперативни технически операции” при МВР е обезвредил гранатата и запалката. 42-годишният мъж е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР. Срещу него е образувано бързо производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА