Last news in Fakti

19 Ноември, 2019 15:07 3 613 3

Комедия! Мъж открадна трактор, а след това катастрофира с него

  • кражба на трактор-
  • монтанско-
  • след това катастрофа-
  • видинчанин

Случаят е от с. Сливовик (област Монтана)

Комедия! Мъж открадна трактор, а след това катастрофира с него - 1
Снимка: БГНЕС

67-годишен монтански жител съобщил, че неизвестен извършител отнел от стопанския му двор в с. Сливовик трактор „ТК 80”, който впоследствие намерил преобърнат, със счупени странични стъкла на кабината и поражения в двигателната част, получени след реализирано ПТП на около един километър източно от стопанския двор, съобщават от ОДМВР-Монтана.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство по чл. 216, ал.1 от НК.

В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия по „горещи” следи за часове в с. Медковец е установен извършителят - 34-годишен видински жител, криминално проявен и осъждан. Установено е, че след реализираното ПТП е извършил кражба и на мотопед "Пиаджо" от същия имот, който е предал доброволно на полицейските служители. На 34-годишния са съставени 2 акта по ЗДвП.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичото

    15 2 Отговор
    Е браво, бе...за две кражби на движимо имущество, са му пернали два акта и тва е.....егати готиното
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Омг

    3 0 Отговор
    Очаквайте Гешев с пресконференция да ни разкаже за случая