25 Ноември, 2019 16:26 6 346 13

Зверски бой между съкилийници заради мъжка любов

  • побой-
  • затворници-
  • съкилийници

В спешната болница е докаран Йосиф Михайлов, който е бил с травми и прорезни рани

Зверски бой между съкилийници заради мъжка любов - 1
Снимка: shutterstock

Зверски бой между съкилийници в Централния софийски затвор прати в Пирогов пострадал в мелето, съобщи TrafficNews. В спешната болница е докаран Йосиф Михайлов, който е бил с травми и прорезни рани. Според разказа му той е бил нападнат от двама други затворници, които са го пребили, както с юмруци и ритници, така и с дръжката на парцала, с който се чисти килията.

В Пирогов са направили и два шева на ръката на Йосиф, която му е била нарязана, но не е ясно от какво. Килията е претърсена и не са намерени оръжия, предполагат, че става въпрос за стъкло.

Жената на ранения разбрала от обаждане на друг затворник какво се е случило и е отишла до го търси в болницата, обясни сестрата на Йосиф- Гюла.

"Брат ми не е посягал, ония са му налетяли, един го е държал, а друг го е налагал. Били са го с дърво, май и някакъв винкел, било е страшно. Дано тия побойници ги накажат", разказа Гюла.

"До боя се е стигнало не заради пари или дрога, може да е заради мъжка любов", лаконично коментира причините за екшъна източник от Централния софийски затвор. Случаят е докладван на ръководството на затвора и в момента се разследва.

Само преди два месеца директорът на Централния софийски затвор Десислав Трайков подаде оставка заради скандала с наркобоса Будимир Куйович. Изтърпяващият 16-годишна присъда черногорец беше задържан на автомагистрала "Тракия" с фалшива шофьорска книжка.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 локомотива

    33 0 Отговор
    йосиф-брат,и сестра-гюла,това от каква народност може да са,абе май се сещам ама хайде.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ххх

    26 2 Отговор
    Ако нормален човек попадне в такава среда, не може да оцелее. Там е само за изроди.

    Коментиран от #11

  • 4 Ххх

    7 4 Отговор
    А иначе в контекста на заглавието преди доста години бях чел една история. От затвора. По Тошово време. Двама затворници, единия българин, другия циганин. А българинът изглежда е бил интелигентен и образован, защото в затвора е работел на киномашина и е пускал филми на затворници. Та тези двамата са имали определени взаимоотношения, но присъдата на българина изтича и предстои да бъде пуснат на свобода. От ревност, циганина го убива, и след това, доколкото си спомням се самоубива, дали не се беше обесил. И това е действителна история.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Кажи

    5 1 Отговор
    Хасане, добре ли си?

    Коментиран от #12

  • 7 мали мали

    1 4 Отговор
    В бг. Сме номер 1
  • 8 Теменуга

    3 2 Отговор
    При мъжка любов в пандиза щом е играла и дръжката на парцала 100% има и разкъсни рани!

    Коментиран от #10

  • 9 Запознат

    7 4 Отговор
    Както казват запознати,по-изпепеляващо от мъжката любов НЯМА.
  • 10 Казваш го от опит нали

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Теменуга":

    Кофти
  • 11 Шляхтиц

    11 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ххх":

    По комунистическо време затворниците работеха в мини, каменни кориери, тухларни фабрики. Заработваха пари за собствената си издръжка, изкупваха греховете си и нямаха време за любов. При демокрацията порядъчните хора хрантутят изчадия и изверги и им осигуряват в затвора храна, топлина, телевизия и интернет
  • 12 Реалист

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Кажи":

    Хасан е добре, а ти?

    Коментиран от #13

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.