Last news in Fakti

28 Ноември, 2019 14:13 3 016 3

Трима отвлякоха мъж от Лясковец

  • отвличане-
  • мъж-
  • лясковец

Разследването продължава

Трима отвлякоха мъж от Лясковец - 1

Трима мъже на 32 и 57 г. от Попово и на 36 г. от с. Горица, двама от тях известни на полицията и осъждани са обвинени в противозаконно лишаване от свобода на мъж от Лясковец.

Това съобщиха от ОДМВР - Велико Търново.

В хода на разследването е установено, че в началото на септември тази година в землището на с. Добри дял тримата противозаконно лишили от свобода 53-годишен мъж от Лясковец.

След доклад на материалите в прокуратурата са им повдигнати обвинения, наложени са им мерки за неотклонение „подписка“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666®

    13 0 Отговор
    Правилно. За отвличане са им наложили най-строгата мярка за неотклонение - „подписка“. Предполагам след няколко дни отвлечения ще твърди, че не е отвличан и се е объркал, а синините,счупванията и раните са му от падане по стълбите. Да ти и....държавата.
  • 2 Малоумие

    8 0 Отговор
    Подписка...демек НИЩО.... просто са ги пуснали...няма да ходят да се подписват...просто няна да могат да напуснат стрсната през грабицата (легално)...могат да си правят каквото поискат...
  • 3 9778

    0 0 Отговор
    Прокурватурата и пилюцията продължават да ни изумяват с интелект - "противозаконно лишаване от свобода на мъж".