29 Ноември, 2019 12:34 4 933 2

Запалиха Mercedes-а на сина на арестуван наркодилър

  • палеж-
  • кола-
  • наркодилър-
  • румен турчина

Според запознати колата е запалена, след спор за момиче

Запалиха Mercedes-а на сина на арестуван наркодилър - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Лек автомобил Mercedes изгоря тази нощ в Сандански, колата е била паркирана на ул. "Пирин" в курортния град и е собственост на сина на един от най-големите наркопроизводители и дилъри на територията на общината. Румен Методиев - Турчина, който в момента е в арест, след акция на полицията, при която в дома му беше открито голямо количество наркотици, пише Struma.com.

Според запознати колата е запалена, след спор за момиче, с което в момента живее сина на Турчина. Полицията обаче мълчи по отношение на мотивите, тъй като все още изясняват случая. Според наши източници като съпричастни към деянието са задържани трима, сред които и син на известен местен бизнесмен.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наско

    15 2 Отговор
    Това е дърто Ауди А4
  • 2 gost

    8 1 Отговор
    Е,голема работа,ще поразредим коката и ето ново мерцедесче,а запаленото сигурно си има пълно каско,къв е проблема!!!!