Last news in Fakti

2 Декември, 2019 17:38 2 081 3

Хванаха обявен за издирване след гонка

  • издирван-
  • задържан-
  • шумен

Инцидентът станал в неделя вечерта в Шумен

Хванаха обявен за издирване след гонка - 1
Снимка: Shutterstock

След полицейска гонка арестуваха 45-годишен, обявен за общодържавно издирване. Мъжът е от силистренското село Калипетрово. Той е задържан в полицейското управление в Шумен, след преследване с патрулен автомобил, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.

Инцидентът станал в неделя вечерта в Шумен. Патрулен екип, който работил по осигуряване на безопасността на движението подал сигнал за спиране със стоп палка, но шофьорът на "Фолксваген Пасат" с добричка регистрация не спрял. Полицаите го последвали с патрулката.

При опит да избяга водачът загубил контрол над управляваната от него лека кола се блъснал в крайпътна нива. Изяснено било, че той е неправоспособен. Колата шофирал по времето, докато му е отнета книжката за една година. Автомобилът му не бил регистриран по надлежния ред, нямал и задължителна застраховка "Гражданска отговорност".

Мъжът отказал да бъде тестван за алкохол, наркотични вещества и аналози. По време на проверката на самоличността му полицаите разбрали, че той е обявен за общодържавно издирване за привличане като обвиняем. Той е криминално проявен, осъждан е за множество кражби.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния софиянец

    7 0 Отговор
    Сега ще съди полицаите че е катастрофирал по тяхна вина.
  • 2 ТХ - българският Тексас

    3 0 Отговор
    Добруджанец човека
  • 3 gggw

    8 1 Отговор
    е как ше се блъснеш в нива? хаха