2 Декември, 2019 19:56 3 533 4

Жестока семейна драма в Ахтопол завърши с убийство

  • убийство-
  • син-
  • заклал-
  • ахтопол

Георги е страдал от шизофрения

Жестока семейна драма в Ахтопол завърши с убийство - 1
Снимка: Shutterstock

83-годишен мъж е заклан с кухненски нож. Кървавата драма се е разиграла тази сутрин в дома му на ул. „Алеко Константинов“ в Ахтопол, съобщи Флагман.бг. Убитият се казва Калуд Калудов, имал прорезни рани в областта на гърдите.

За престъплението е задържан 55-годишният му син Георги.

Той сам сигнализирал за престъплението. Малко след 7 ч. тази сутрин отишъл до близък търговски обект и казал на продавачаката, че баща му се е самоубил. „Аз обаче му помогнах, за да не страда“, признал той.

Ужасена, жената веднага се е обадила на сестрата на Георги. До няколко минути тя е пристигнала в семейната им къща и изпаднала в шок от кървавата баня. Баща ѝ, който бил трудноподвижен и с ампутиран крак, лежал в локва кръв, с множество прорезни рани в гърдите.

Георги е страдал от шизофрения, няколко пъти е лежал в психиатрична болница.

„Калуд беше много тих и възпитан човек. Баща и син живееха заедно и се грижеха един за друг, но и често имаха проблеми – вероятно заради психичното заболяване на Георги“, казаха пред Флагман.бг жители на морския град.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отвратен.

    4 7 Отговор
    Клауд млауд егати и името и накрая едни ножове психарска история по надалече от такива.
  • 2 Защо ли не се учудвам

    7 5 Отговор
    Представителите на това дивашко племе не се свенят да посегнат дори на родителите си. Неслучайно изчезват от земята. Природата се изчиства от генетичният боклук периодично.
  • 3 Осман

    1 4 Отговор
    Ганйовска работа изчезват сами
  • 4 Бай Ганя

    2 2 Отговор
    Лека полека са самоизяждате и убивате.Прост народ Слаба Държава