Last news in Fakti

10 Декември, 2019 21:29 1 807 6

Мъж наръга брат си с кухненски нож в Лом

  • наръган-
  • нож-
  • брат

Пострадалият е настанен в хирургично отделение

Мъж е в болница с прорезна прободна рана след сбиване с брат си в Лом. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Монтана.

На 09 декември 2019 г. в 22,50 ч. в РУ Лом е получен сигнал от дежурен лекар на ФСМП при МБАЛ Лом, който съобщил, че в Спешния център се е явил мъж с прободна рана в областта на левия хълбок. На място незабавно е изпратен дежурен автопатрул на група за охрана на обществения ред при РУ Лом, пред който пострадалият 43-годишен ломски жител заявил, че е намушкан с нож от непознат в района на Дунавския парк в гр. Лом.

В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия по „горещи” следи е установено, че същата вечер около 22,00 ч. между 43-годишния и 47-годишния му брат възникнал спор в дома им в гр. Лом, който впоследствие прераснал в сбиване. По-големият брат причинил прорезна прободна рана в левия хълбок на брат си, като използвал намиращия се в дома им кухненски нож.

Двамата братя са дали подробни обяснения за възникналия инцидент. Пострадалият е настанен в хирургично отделение на МБАЛ Лом, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 129, ал. 1 от НК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 цък цък

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Боли ме уя":

    Що бе човек обичай я отгоре, отдолу, отпред, отзад, що не я обичаш ? Тъй с омраза няма да олабиш жилата ;)
  • 3 Хаджи хаджи Българин

    4 1 Отговор
    Марче, ако това са новини, които са от жизнено значение, за оцеляване на българският етнос, то мога да ти съобщя една потресаваща новина! ТОКУ ЩО ХОДИХ ДО ЕДНО МЯСТО САМ! И МИ ОЛЕКНА ИНФОРМАЦИОНИЯТ ПОТОК!
  • 4 Брат брата убива

    2 1 Отговор
    Жълтясахме от тиквеното владичество.
  • 5 Тиквун

    8 1 Отговор
    Аз работа им давам, заводи им строя, те ми се ръгат! Що за нагъл народ, няма повече да слагам пари в здравеопазването!
  • 6 vasik atanasova

    3 1 Отговор
    кви братя сте вие бре лохмани с нож се колите