Last news in Fakti

6 Януари, 2020 10:14 3 148 9

Гаджета откраднаха автомобил, за да гостуват на роднини

  • кражба-
  • автомобил-
  • рила

Асен С. успял да отключи опела и го подкарал, като с него била и любимата му Иванка

Гаджета откраднаха автомобил, за да гостуват на роднини - 1
Снимка: shutterstock

Петричанин се забърка в автоекшън в Рила, след като открадна автомобил „Опел”, претърпя ПТП и го изостави до жп релсите между Дупница и Бобов дол.

Осъжданият за подобна кражба 24-г. Асен С. от Петрич, който живее на семейни начала с ромка от Рила, откраднал опела на 78-г. Петър О., паркиран пред дома на собственика в гр. Рила.

Кражбата е извършена през нощта.

Асен С. успял да отключи опела и го подкарал, като с него била и любимата му Иванка. Двамата решили с крадената кола да гостуват на свои роднини в Бобов дол. По пътя обаче катастрофирали, тъй като се движели с опела по обходен маршрут през полята. Изоставили возилото в крайпътната канавка до жп линията Дупница-Бобов дол и избягали, пише struma.bg.

Собственикът на откраднатия автомобил алармирал полицията в Рила. В районното управление били привикани криминално проявени лица от общината, свързани с кражби. Проверката целяла да установи кой няма алиби за въпросната нощ.

Така е разкрит извършителят на кражбата Асен С. През 2015 г. той е бил осъден на 11 м. затвор, които изтърпял при строг режим в Бобов дол. В досието му има седем присъди за кражби.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 wdsd

    21 1 Отговор
    Пак от ония любимците на бхк и сорос !
  • 2 Гост

    21 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "В досието му има седем присъди за кражби." Без думи относно правосъдната ни система! Още на третата присъда следва да се брои като рецидивист и същата да се утроява. На четвъртата вече трябваше да е доживот!

    Коментиран от #3

  • 3 Личо

    13 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Да де в демократична Америка на такива, като Асенчо-Асанчо им слагат гривна на крака и под домашен арест. Наруши ли домашния арест в затвора. А в по демократична България, такива мерки няма.Защото ние сме по велики демократи от Американци. Плюс тва в Америка всеки посегнал ти на имуществото можел да го гръмнеш.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 nik

    2 6 Отговор
    Е какво пък толкова е станало дане е убил човек просто момчето е изкало да иде на гости на родни там по Рила трудно се намира превоз а иначе това как са го хванали понеже нямал алиби направо ме развесели
  • 6 гост

    6 0 Отговор
    тия в кой век се намират ,,неандерталци,,
  • 7 criminal

    9 0 Отговор
    Приятелката му била ромка.......хахаха че той къв е .......да не българин........и наричайте циганина циганин, а не ром............
  • 8 Тодор Живков

    6 1 Отговор
    По мое време такива ромове,джинове ги оправях бързо
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.