Last news in Fakti

9 Януари, 2020 09:47 8 328 24

40 разбити коли за една нощ във Варна

  • варна-
  • автомобили-
  • стъкла

Шофьори от морската столица пропищяха след набези на апаши

40 разбити коли за една нощ във Варна - 1
Снимки: Виждам те КАТ-Варна

Част от стъклата на около 40 леки автомобила са били разбити снощи във Варна. Информацията беше споделена във Facebook групата "Виждам те КАТ-Варна", където бяха публикувани и снимки на някои от автомобилите, върху които е извършено посегателство. Ето коментарът на един от администраторите на групата:

"Получих доста плашеща информация. Снощи са били разбити над 40 коли, а това са само сигналите, сигурно има и още извън тази статистика. Вероятно са били една група от 10-15 човека, които са се пръснали по двама, трима, за да "шетат". Хайде да помислим колективно как тия животни да си получат заслуженото, понеже очевидно закона няма да го променят, което означава, че дори полицията да ги залови, след 24 часа са вън.... На мен лично ми писна, въпреки че към момента не съм пострадал, минаха около две години от последния път".

От пресцентъра на полицията съобщиха за Varna24.bg, че за снощи има подадени три сигнала на територията на Трето РПУ, като два от тях са за потрошени автомобили във "Възраждане" и един във "Владиславово".

Варненци започват да обмислят варианти за видеонаблюдение по всички входове, за да се сложи край на безчинствата. Сред потърпевшите не липсват и закани за саморазправа.

40 разбити коли за една нощ във Варна
40 разбити коли за една нощ във Варна


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 До кога

    62 2 Отговор
    Чакайте ги в колата под одяло с двуцевка и после кой от къде е
  • 2 Стабилност по мутренски

    57 9 Отговор
    Живеем в мутро - комунистическата реалност на опг герб.

    Коментиран от #4, #11

  • 3 Гост

    40 1 Отговор
    и като сложат камери какво? тя полицията си ги знаят кой шета, ама взимат % и си траят.
  • 4 да ва и в мутро демокрацията

    37 4 Отговор

    До коментар #2 от "Стабилност по мутренски":

    Ми не го помня това от комунизма. Иначе през мутро-демокрацията , три пъти ми чупят стъкла , два пъти да ми крадат СД-то , и един път цялата кола.

    Коментиран от #8

  • 5 Хулиганчо

    35 1 Отговор
    Просто вдигаме обората на известна фирма, занимаваща се с търговия с автостъкла.
  • 6 Grotto

    31 25 Отговор
    Във Варна, всичко се прави с благословията на ТИМ. Тая бригада, дето е чупила, сега ще оставя флаери по колите за отстъпка в застраховката към Армеец- ТИМаджийската застрахователна компания

    Коментиран от #20

  • 7 пенчо

    32 1 Отговор
    Полицайте се нуждаят от спокойствие.Сега е зима,не ги занимавайте.

    Коментиран от #14

  • 8 РОДОЛЮБЕЦ

    18 14 Отговор

    До коментар #4 от "да ва и в мутро демокрацията":

    Що пишеш глупости. Точно през комувизма се крадеше най много. Тогава измислиха ,,шейните" (за бързо и лесно сваляне на касенофоните и огледалата). Чистачкити те и антените ги сваляхме след всяко спиране. Крадяха се гуми, фарове, брезентови покривала....и цели коли. Чупели са ми два пъти стъкла. Единия път за касетофон, втория път заради слънчеви очила и запалка, най обикновенни.
  • 9 SAAB

    18 1 Отговор
    Простичкият отговор е .........фирмите за авто стъкла , като КОБРА примерно ! Плащат на няколко патладжана ......за да закърпят джобовите след празниците ! Това се случва всяка година по това време ......разбити стъкла без да вземат нищо .....:)
  • 10 Buzata

    5 0 Отговор
    Da komentar nomer 9 mnogo si prav i v plovdiv predi ima nqma 10 godini v ki4uka po podoben na4in ima6e kam 20 signala ni6o otkradnato samo s4upeno
  • 11 Психо Доктор

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "Стабилност по мутренски":

    Комунизмът няма нищо общо защото никога не го е имало. По скоро е безхаберието на властта и свободията прикривана като демокрация.
  • 12 Синдикат на Ало Измамниците

    11 0 Отговор
    Родната полюция ГИ пази....
  • 13 Алекс

    15 3 Отговор
    Аз от пет години ходя на почивка в Дубай, въпреки че той е космополитен град и в него живеят хора от цял свят тук подобни вандалщини са просто невъзможни!!!!
    Защо е така, причината е елементарна,ред правила и строги закони,на практика тук почти няма престъпност!!!!
    Ако тези гадове направят подобно нещо ги чака затвор след това екстрадиране и пожизнена забрана да влизат в ОАЕ!!!!!
    Казах,а вие се замислете за всичко останало което се случва в нашата мила родина.....!!!!
  • 14 боцмана

    12 1 Отговор

    До коментар #7 от "пенчо":

    Спят си спокойно зимния сън. Нали знаете каква е разликата между мечката и полицая , мечката спи половин година а полицая цяла , и ако мечката те срешне на пътя може и да не те изяде , но полицая винаги ще те прее.е.
  • 15 Саморазправящ се

    8 0 Отговор
    Точно саморазправа му е номера с тея вандали! Набарам ли някой такъв първо ще го смеля от бой с бухалката след това ще се изгавря сексуално с негор като ще направя и клипче...и го пускам да си върви...ако е в състояние разбира се! ченгета няма да викам! профилактиката която ще му направя ще му е достатъчна да не припарва повече в района където живея!
  • 16 Алекс Крос

    3 0 Отговор
    тия са гледали да изчезнеш за 60 секунди
  • 17 Саморазправящ се

    13 1 Отговор
    Кaзвaм ви изпитaнa рeцeптa - aкo иcкaтe дa нaбaрaтe aпaшитe - c двe уoки тoкитa cтaвa! Eднoтo ce cлaгa в кoлaтa, aктивирaтe гo в рeжим VОX - бeбeфoн a другoтo e при вac в aпaртaмeнтa. Kaтo ce вдигнe шум, рaдиocтaнциятa в кoлaтa ce aктивирa и пoчвa дa прeдaвa нa тaзи в aпaртaмeнтa. Aкo имaтe якa въздухaркa, мoжe дaжe дa нe cлизaтe дo кoлaтa, и вeчe зaвиcи oт тoвa кoлкo тoчeн cтрeлeц cтe...цeлeтe ce в дoлнaтa чacт нa тялoтo...
    Eй c тoзи нoмeр - c уoки тoкитaтa нaбaрaх eднa мaнгуcтa в избaтa ми...изкривих пaлкaтa в рeбрaтa му!!!
  • 18 Немаа паре

    3 0 Отговор
    За пико и коз
  • 19 Иван

    7 0 Отговор
    В белите държави, а и в тези, които българите високомерно смятат за по-зле, отдавна има видео наблюдение във всеки вход, в началото и в края на всяка улица....ама в БГ нещата са 45 настрани и 700 назад...

    Коментиран от #23

  • 20 Дани

    7 1 Отговор

    До коментар #6 от "Grotto":

    Grotto, стига глупости, това на 100% са група тийнейджъри, които са пили по две-три бири и са решили да се направят на интересни. Миналата седмица едни подобни издраскаха прясно боядисаната ограда на една къща. Дано полицията си свърши работата този път и ги хване бързо.
  • 21 vasik atanasova

    4 0 Отговор
    изглежда вандалско
    без умисъл
    начупили на хората стъклата и то на стари кори
    защо ?
    преполагам нищо не е взето
    само вандализъм
    много е неприятно това да си видиш колата в такъв вид
  • 22 Наивен

    2 0 Отговор
    Правителството раздава гражданства под масата за милиони, получава милиард годишно само от черното мигрантсво през страната ( 35 амуджи на Товарна гара София-на проправен за Западна Европа-как да стане без поддръжка...) , та сме взели да се вайкаме за автостъклата...
    Корабът потъва, ние пак флага спасяваме...
  • 23 незнайко

    0 1 Отговор

    До коментар #19 от "Иван":

    В белите държави защо има видеонаблюдение ??? Нали са по напред от нас !!! При тях не се краде и не се правят такива золуми !!! Защо им са камери ??? Не пиши без да мислиш !!! Нали всичко което се измисли на запад се прилага после при нас !!! Не говоря за камери .

    Коментиран от #24

  • 24 незнайко

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "незнайко":

    И да добавя, БЕЛИЯ ПРАШЕЦ НЕ ПРОЩАВА !!! Те тръгнаха да забраняват цигарите !!!