Last news in Fakti

11 Януари, 2020 13:24 2 352 10

Пребиха и ограбиха поетеса

  • надя попова-
  • поетеса-
  • нападение

Преди 10-ина години тя била нападната и ограбена по подобен начин на съседната улица

Пребиха и ограбиха поетеса - 1
Снимка: СБП

Уличен бандит преби и ограби поетесата Надя Попова, главен редактор на вестник "Словото днес". Бруталното нападение станало в столичния квартал "Изток" към 21,30 ч на 8 януари. По това време Попова се прибирала и била на метри от блока, в който е домът ѝ. Внезапно в гръб я напада мъж с тъмни и дрехи и качулка, събаря я на земята и започва да удря, докато успее да грабне дамската ѝ чанта. "Много съм стресирана, беше страшно. Връхлетя ме в гръб с чудовищна сила, със засилка, тичайки…", – разказа вчера Надя Попова.

"Паднах и се борехме за чантата. Той успя да скъса дългата дръжка и избяга. Разбира се, от околните блокове никой не реагира на виковете ми", добави поетесата. В задигнатата дамска чанта имало пари, лични документи, ключове, както и телефона на Попова. "До след полунощ давах показания в Първо РПУ, полицаите се държаха любезно и внимателно.

После нощувах при сестра ми, а на другия ден организирах цяла акция, за да получа втория ключ от жилището ми чак от Гърция, където живее дъщеря ми… Не съм спокойна, защото крадецът разполага и с ключовете от дома ми, и личната ми карта. Нямам достъп до банковата си сметка, нямам току-що заредената си месечна карта за градски транспорт, нямам мобилен телефон…", каза още притеснената жена за "Труд".

Преди 10-ина години тя била нападната и ограбена по подобен начин на съседната улица, но бандит не бил разкрит. Основната версия на полицията е, че нападението е извършено от наркоман. До вчера не стана ясно дали криминалистите са влезли в дирите му.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стабилност

    21 4 Отговор
    Е мотото на управление на ГЕРБ+ДПС

    Коментиран от #9

  • 2 Ама на протестите срещу безотговорните

    8 3 Отговор
    Политици не ходиш, а? Ето това е резултат от 30 години кражба и мафия
  • 3 Тих и злорадстващ Свидетел

    6 3 Отговор
    Ха, то остана и някой от съседите да се притече на помощ. Тая да не е забравила, къде живее?! Боко бори престъпността с безнаказаност

    Коментиран от #10

  • 4 Галиче

    14 0 Отговор
    Хак да ви е, чалгаджийско племе.
  • 5 The Gentleman

    4 1 Отговор
    Срамота. Да е жива и здрава жената. А "Словото днес" е един от малкото останали истински вестници в тая държава, който отстоява нашите си български традиции и ценности, а не онези наложени ни от чичо Сам и компания.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Емигриране към родината😂😂😂

    0 0 Отговор
    Ай връщаме се с жената и децата😂😂😂😂светлото бъдеще у бегето настъпи 😂😂😂😂
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Eistee

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Стабилност":

    ГЕРБ не управляват заедно с ДПС, за разлика от БСП, които крачка не можеха да мръднат, без одобрението на ДПС. Провери си фактите, че вече ставате жалки тролчетата, които получават рублички за да пишат глупости. Поне 1% истина вкарайте в написаното, за да мине поне пред по-глуповатите читатели.
  • 10 Eistee

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Тих и злорадстващ Свидетел":

    Каво общо има Филип Боков с цялата работа? Въобще не мога да схвана защо толкова често се споменава този червен велможа? Някак въобще не мога да си го представя да бори престъпността - та престъпността в България е създадена от БСП и обслужва нейните интереси.