Last news in Fakti

14 Януари, 2020 15:42 5 501 6

Спукаха черепа на мъж при побой в Плевенско

  • побой-
  • ореховица

Извършителят е задържан от полицията

Спукаха черепа на мъж при побой в Плевенско - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Мъж е с травма на черепа след побой в село в Плевенско, съобщиха от полицията.

Служители на Районното управление в Долни Дъбник предприели разследване във връзка със сигнал, постъпил около 22.30 часа на 12 януари, че 50-годишен жител на село Ореховица е с фрактура на черепа.

В хода на работата по изясняване на случая било установено, че мъжът е пострадал при побой, нанесен му от 35-годишен от същото село. Извършителят е задържан за срок от 24 часа.

Пострадалият е настанен в болница в Плевен, без опасност за живота. Продължава работа по започнатото досъдебно производство и е уведомен е дежурен прокурор в Районна прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 2 Отговор
    побойници комплексари
  • 2 Има боища и побоища

    20 2 Отговор
    Щото няма правосъдие! Кучето скача според тоягата, преди 30 години изгорихме тоягата, и кучетата станаха вълци!
  • 3 360

    13 1 Отговор
    35 ГОДИШЕН ДА СПУКА ЧЕРЕПА НА 50 ГОДИШЕН ТРЯБВА ДА Е "РОМ" . САМО ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 48 ЧАСА ФАКТИ Е ПУБЛИКУВАЛА НОВИНИ ЗА 4-5 ЦИГАНСКИ УБИЙСТВА
  • 4 Ембиша

    7 1 Отговор
    Черепо трошачката по,, Чайковски" от Пилиевен!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бързака

    4 1 Отговор
    Ми не е ясно , кой крив , кой прав ! Ако пукнатия череп е ударил първи и онзи е отвърнал ?! Нападали са ме разни келемета и после са лазили на четири крака !