Last news in Fakti

14 Януари, 2020 20:15 1 699 3

Съдят мъж, преследвал и тормозил бившата си приятелка

  • гоце делчев-
  • тормоз-
  • следене-
  • преследване

Битова драма в Гоцеделчевско

Съдят мъж, преследвал и тормозил бившата си приятелка - 1
Снимка: БГНЕС

Районната прокуратурата в Гоце Делчев е внесла в съда постановление за освобождаване от наказателна отговорност и налагане на административно наказание на 20-годишния Ш. М., обвинен за извършено от него незаконно следене.

Обвиняемият М. до месец май 2019 г. бил в близки приятелски отношения с В. Д., след което се разделили. Той продължавал да се надява, че връзката им ще продължи. След като разбрал, че тя започнала да излиза с друг, започнал да я следи и да навлиза в нежелана за Д. комуникация.

В продължение на няколко седмици - от 08.06.2019 г. до 01.07.2019 г., Ш. М. неколкократно на различни места в с. Огняново и с. Балдево преследвал В.Д., като ѝ отправял заплахи, обиждал я и се заканвал на приятеля ѝ. Обвиняемият преследвал младата жена с автомобил докато шофирала, като в състояние на стрес тя допуснала пътно-транспортно произшествие – ударила паркирано МПС. Проследил я на тръгване от заведение и нападнал нея и приятеля ѝ с метален бокс.

Предстои делото срещу обвиняемия М. да продължи в съда.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дайте му награда

    14 3 Отговор
    Че не я е взривил. Тоя е направо галантен джентълмен
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 11 Отговор
    тоя е садист та като не го иска си заминава ии толко
  • 3 JPower

    8 2 Отговор
    Помашки неволи...