Last news in Fakti

15 Януари, 2020 11:55 2 847 3

Екшън с БМВ в Симитли

  • кражба-
  • кола-
  • екшън-
  • бмв-
  • симитли

Клиент на сервиза оставил колата си на входа, заедно с ключовете на таблото

Екшън с БМВ в Симитли - 1
Снимка: shutterstock

Истински екшън се разиграл миналата вечер по пътя Симитли -Кулата, след като ловък автокрадец успя за минути да открадне БМВ от сервиз в Симитли, съобщи struma.com.

Клиент на сервиза оставил колата си на входа, заедно с ключовете на таблото. Докато питал в офиса дали ще му приемат автомобила за ремонт бърз крадец задигнал возилото. Собственикът му изпаднал в паника. Последвала адекватна реакция на полицаите от Симитли, благодарение на която случаят има щастлив край.

Незабавно са проследени камерите край село Черниче и колата е забелязана да минава с висока скорост в посока Петрич, започнала гонка и непрекъсната комуникация с полицаите в Петрич. Така крадецът е сгащен в село Кулата, където се готвел да скрие колата в гаража на роднина.

Арестуван е. Оказало се, че това е симитличанинът Петър Кочев, стар познайник на полицията в града. Колата е върната на собственика ѝ.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аххаах

    17 0 Отговор
    Какво ли означава стар познайник... ченгетата си имат познайници, които свободно си крадат. Но нали са познайници... на вноска в полицията ли се водят

    Коментиран от #3

  • 2 Като няма закони, саморазправа и тва е

    5 0 Отговор
    Треа да го утепат от бой тоя боклук и ще се оправят нещата:-) Никъв съд , даваш го на собственика да се гаври с него и другите крадливи гниди ще си помислят дали да гепят:-)
  • 3 Това е стар агент

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Аххаах":

    Дето снася кинти на милицията 😂😂😂😂абе дружки иначе казано