Last news in Fakti

15 Януари, 2020 11:31 1 284 5

Видинчанин преби жена в апартамента ѝ

  • видин-
  • побой-
  • насилие

37-годишният насилник е арестуван от полицията

Видинчанин преби жена в апартамента ѝ - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

37-годишен видинчанин е бил задържан вчера в полицейския арест за причинена телесна повреда, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В 8.37 часа 30-годишна жителка на областния град сигнализирала на тел.112 за побой, нанесен ѝ в апартамента ѝ. Към адреса незабавно бил насочен екип на полицията. Оперативна група извършила оглед на местопроизшествието. Медици транспортирали жената в Център за спешна медицинска помощ. След преглед и оказана помощ тя била освободена за домашно лечение.

Полицията е издирила 37-годишен мъж, отговорен за деянието. Той бил задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа и приведен в ареста. Случаят е докладван в Районна прокуратура – Видин, работата по образуваното досъдебно производство продължава.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дайте му медал

    4 4 Отговор
    Че не я е взривил.
  • 2 БЪЛГАРКА

    6 2 Отговор
    психопат
  • 3 Тъп тъпчо

    5 2 Отговор
    Интересно...Познавали са се, но не са имали любовни отношения. Явно има нещо друго, напр. пари, но какъвто и да е проблемът, не се решава по този начин.
  • 4 Аз пиша

    4 2 Отговор
    Ако не е любовни отношения а други, за ги решат трябва да има работеща правораздавателна система.
    Вие вярвате ли в нея обаче?
  • 5 Димов

    0 3 Отговор
    Избирател?