Last news in Fakti

15 Януари, 2020 16:30 2 204 6

Ромео от Пъдарско преби зверски бившия на любовницата си

  • побой-
  • ромео-
  • пъдарско

Жената успяла да издърпа обвиняемия и го отвела в близката евангелистка църква

Ромео от Пъдарско преби зверски бившия на любовницата си - 1
Снимка: shutterstock

26-годишен жител на пловдивското село Пъдарско се сдоби с обвинение след като преби бившия мъж на приятелката си. Драмата се разиграла през месец юли 2018-а година. До скоро жената и бившият ѝ били живели на семейни начала в Германия, заедно с двете си деца, пише trafficnews.bg.

Отношенията между тях обаче се влошили, затова тя взела малчуганите и отишла да живее при свои близки. Там се запознала с 26-годишния младеж, с когото не след дълго заживели заедно. В началото на летния сезон те се прибрали в Пъдарско.

Малко след това се прибрал и бащата. На 29-и юли той отишъл в селото, за да види децата си. Жената казала, че ги няма, но в същото време бащата разбрал, че са там. Упрекнал я за това, че го излъгала. Между двамата избухнал скандал, в който се намесил и новия ѝ партньор. Двамата решили да излязат на улицата, за да се разберат по мъжки.

Бившият ударил с дървен сап по ръката обвиняемия, който пък му отвърнал като му нанесъл два последователни силни удара в областта на челюстта. В следствие от удара мъжът се стоварил на земята. Младежът обаче продължил да му нанася удари с юмруци. Свидетели се опитали да ги разтърват, но не успели. В това време излязла жената, която успяла да издърпа обвиняемия и го отвела в близката евангелистка църква. Пострадалият е бил настанен в болница, където е установено, че от побоя е получил фрактура на челюстта и охлузвания по главата.

По случая било образувано досъдебно производство, а младият мъж бил привлечен като обвиняем. Той ще отговаря за това, че е нанесъл телесна повреда. По делото са разпитани свидетели, изготвени експертизи и др.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 2 Отговор
    хубава работа ама ц , г , нска

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Будалата

    6 0 Отговор
    Къде се е видяло циганин да вярва в БОГ? Било то в мюсюлмански или християнски? Водят там ако има облаги.
  • 6 Грозна ковренска работа

    1 0 Отговор
    То само това може да се научи без много зор,ко ти трябва краварник...!