Last news in Fakti

21 Януари, 2020 15:16 2 083 4

Полиция нахлу в Столипиново, има закопчани

  • столипиново-
  • полиция-
  • акция

Служители от криминална полиция в Шесто РУ са извършили обиск  на два частни адреса на  ул. "Джебел"

Полиция нахлу в Столипиново, има закопчани - 1

Двама мъже и три жени са задържани в хода на полицейска операция по линия "наркоразпространение" тази сутрин в пловдивския квартал "Столипиново".

Служители от криминална полиция в Шесто РУ са извършили обиск на два частни адреса на ул. "Джебел". Намереното и иззето наркотично вещество е хероин. Разпределен на дози, наркотикът е бил предназначен за улично разпространение.

Количеството ще бъде установено след извършване на химическа експертиза. Част от задържаните лица са стари познайници на полицията.

Образувани са две досъдебни производства.

Предстои материалите да бъдат докладвани на компетентната прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Снайперист

    7 1 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 2 НЕ! НОВИНА

    9 2 Отговор
    Ако няма разстреляни, това не е новина
  • 3 Айде,бе

    3 0 Отговор
    Абе нали премиера в ефир каза че в парламента има наркопласьори!???Алоооу полицията, що не влезете у парламента ,глухи ли сте, слепи ли,улави ли?
  • 4 Всички съдии на Тур круиз със сал без дъ

    5 0 Отговор
    Стари познайници на полицията?Ами като са познайници, да си бият по една свръх доза и да ни отърват от присъствието си..