Last news in Fakti

24 Януари, 2020 10:16 2 732 12

Надрусан рецидивист помля коли, докато бяга от полицията

  • гонка-
  • рецидивист

Направеният полеви тест за наркотици на задържания отчел употреба на марихуана и кокаин

Надрусан рецидивист помля коли, докато бяга от полицията - 1

Криминално проявен млад мъж опита да избяга от полицейска проверка, но вместо това блъсна с колата си 2 паркирани автомобила.

От МВР Пловдив уточниха, че екшънът се е разиграл пред частен адрес днес в центъра на Пловдив. 32-годишният мъж бил задържан от служители на Четвърто РУ, които имали информация, че разпространява наркотични вещества.

Опитвайки се да избяга с лекия си автомобил "Мерцедес“, той блъснал и нанесъл материални щети на два паркирани наблизо автомобила.

Направеният полеви тест за наркотици на задържания отчел употреба на марихуана и кокаин. Допълнителна проверка е показала, че водачът е неправоспособен, с отнета през месец март шофьорска книжка.

Полицаите извършили проверка на автомобила, но в него не са установени наркотици.

Образувано е бързо производство, а материалите са докладвани на прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монтьор

    9 0 Отговор
    Айде, пак Пловдив.
  • 2 срам

    7 0 Отговор
    Пловдив е столицата на наркоманите.

    Коментиран от #5

  • 3 Balgarin

    3 0 Отговор
    Plovdiv e grad na lesnodostapns droga
  • 4 Шарли Ебдо Мадо

    2 2 Отговор
    Сега го чакат дълги дни в компанията на Рънърса, Киро Жарта и една сюрия неграмотни австралопитеци (ромове) в затворен комплекс с денонощна охрана, на отдалечено и спокойно място.

    Коментиран от #6

  • 5 Aмфитятъра

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "срам":

    Не случайно така му викат мухаха
  • 6 234

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Шарли Ебдо Мадо":

    Едва ли. Според новите наказания ,в сила от 21.01 2020 при "Oткaз дa ce изпълни нaрeждaнe нa oргaнитe зa кoнтрoл и рeгулирaнe нa движeниeтo - oтнeмaнe нa книжкaтa зa cрoк oт 1 дo 6 мeceцa и c глoбa oт 50 дo 200 лв." За такава санкция защо да не си направи кефа за гонка с полицаи

    Коментиран от #8

  • 7 Гошо

    0 1 Отговор
    В следващото издание на учебника Съдебна медицина трябва да се обърне внимание на диагнозата МАЙНА
  • 8 Шарли Ебдо Мадо

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "234":

    Аааа няма мине толко лесно. Прочети пак - вече е бил с отнета книжка. Че и опит за бягство при задържане, създаване на опасност и увреда на имущество... При това в бг... Мале, мале, не му завиждам... Сега вече не минава с административно наказание, вече го подкарват по НПК за престъпление и няма измъкване. Хепатита и неговите мургави стражи го чакат, ще се проклина, че го е направил. Ще мачка страстно чаршафите по тъмно и ще се надбягва с хлебарките в стаята!
  • 9 Гост

    0 0 Отговор
    Пловдив е най хубавия европейски град..... Европредседателството беше там... Недей те така бе хора ,,,,,,,😀
    Демокрацията роди наркомания та ..... 🤔 . Кой е първи,,,, яйцето или кокошката.... Щото ако счупи яйцето ,, то кокошката никой не я бара.... Нали трябва някой да ги снася тия наркомани.... Назад по веригата и ще се стигне до кокошката.... Ама явно кокошката има чадър.... Потребителите ги хващат ,,,,, но производителите никога.....
  • 10 Вуйо

    1 0 Отговор
    За Кнежа,Враца,Пловдив,ПЕРНИК
  • 11 Вуйо

    1 0 Отговор
    За ПЛОВДИВ,КНЕЖА,ВРАЦА,ПЕРНИК знаеме,там са диви бекове
  • 12 реалист

    1 1 Отговор
    Този абориген в оплюваният и мразен от вас САЩ няма да излезе от затвора никога. Тук го заключват за 24 часа, сега малко е сгафил повече, значи 72 часа, най-много 1-2 месец в ареста преко сили и айде наново пак същата история, през пролетта гарантирано вече ще прави абс същото което е направил сега!
    Почвам да се замислям, че мразещите САЩ са или същите като този, или просто обикновени ограничени завистливци. По-вероятно 2рото, в повечето случаи!