28 Януари, 2020 11:33 2 680 12

Баща блудства с 3-годишния си син в София

  • блудство-
  • син

49-годишният мъж е немски гражданин, роден в Канада

Баща блудства с 3-годишния си син в София - 1
Снимка: shutterstock

Баща блудства с 3-годишния си син в София. 49-годишният мъж е немски гражданин, роден в Канада. За зверството е сигнализирала майката на детето.

Двамата родители са разведени.

След проведени оперативно-издирвателни действия мъжът е задържан за 72 часа.

По случай е образувано досъдебно производство, срещу 49-годишния баща са повдигнати обвинения.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    25 2 Отговор
    урод педофил такива в ГРУЗИЯ ги скопяват

    Коментиран от #2, #6, #7

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 5 Отговор
    НЕ СЪМ АЗ НЕМЕЦ Е ОТ КАНАДА
  • 4 Изрод

    4 1 Отговор
    Тоя ще е барал и децата на комшиите ни в Германия! И те с аллах-акбар са го подгонили, и се е скрил в София!
  • 5 Сталин е бил прав

    9 0 Отговор
    Разстрел...
  • 6 Гост

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Не бързай да се палиш. Гледай какво пише:
    "За зверството е сигнализирала майката на детето."
    Новата чума и новото предверие на развода е да обвиниш другия родител в домашно насилие или педофилия. Достатъчна е клетвена декларация от единия родител/партньор и другия трябва да доказва, че дефакто не е извършител. Злоупотребите с този закон са над 90%. Истинските извършители дефакто остават ненаказани, заради огромния брой злоупотреби с този закон. Разбира се злосторниците, които злоупотребяват не се преследват по наказателен път, както се прави в други държави, защото това е кен*фа България и всеки си прави каквото си иска. Едно такова дело е достатъчно да ти срине репутацията или да ти спечели точки за други бъдещи дела, които в случая ще бъдат много. Има недобросъвестни адвокати, които правят именно това - насъскват родителите на детето един срещу дръг, за да се отпуши върволица от дела и да са на печалба за идните 5-6 години. Затова другарю не бързай да се палиш и възмущаваш, а отивай да протестираш, че държавата ти продължава да държи солидните позиции на най-големия ке**ф в демократичния свят.

    Коментиран от #10

  • 7 Гост

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Най-вероятно спорят за правата, а женските родители си правят каквото искат безнаказано. Това, че е образувано досъдебно производство, не значи е доказано, но най ми намирисва, че въпросния немски гражданин ще осъди прокуратурата, заради тази гнусотия и обещетението ще го платим ти и аз. Прокуратурата в България, доказано е пълна бутафория и най-често се използва от властта като бухалка. За справедливост никакви ги няма, особено когато гражданите им плащат за нас**ранията, които сътворяват тези бездарници. Това е лично мнение и всяка прилика с действителни лица или институции или държави е напълно случайна.
  • 8 Шопо

    1 0 Отговор
    Смърт !!!
  • 9 само

    2 0 Отговор
    кастрация
  • 10 малко

    2 4 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    на гузен насилник ми се струваш, пачавро
  • 11 Къртиците баби мераклийки

    2 0 Отговор
    Няма голяма разлика между този и тези....!!! (Дърти. пастарми...!)
  • 12 незнайко

    0 0 Отговор
    Какво значи блудства ??? Напишете в прав текст какво е направил !!! Твърде вероятно е майката да го топи, без да и мигат очите !!! Детето ако е по бавно развиващо се, нещата са ясни !!! То не може да каже нищо !!! АКО НЯКОЙ СИ ИЗМИСЛЯ ТЕМИ ЗА ПИСАНЕ Е ДРУГА РАБОТА !!!