Last news in Fakti

30 Януари, 2020 15:07 1 715 7

Руснак незаконно е влизал в България

  • руснак-
  • варна-
  • темида

Използвал е фалшив румънски паспорт

Руснак незаконно е влизал в България - 1
Снимка: БГНЕС

Варненската прокуратура предаде на съда случая на руския гражданин Маирбек К., обвинен в използване на фалшиви документи, незаконно влизане и опит за излизане от България. Това се посочва в съобщение, публикувано на официалния уебсайт на надзорния орган, цитирано от ТАСС.

„Между 28 септември и 1 октомври 2019 г. 28-годишният жител на Грозни е представил фалшив румънски паспорт, издаден на името на румънски гражданин, при влизане на територията на България. С подобен документ той се е опитал да напусне страната, но е бил задържан на летище Варна", отбелязва прокуратурата.

В съответствие с действащото законодателство на България, руският гражданин може да бъде осъден на лишаване от свобода до 8 години.

От генералното консулство на Русия във Варна съобщиха, че "са готови да предоставят на руския гражданин необходимото съдействие", уточнявайки, че досега той не се е обърнал към него за такова.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ахахах

    5 2 Отговор
    Не могат един чеченски терорист да хванат!!!! Цялото ръководство на ГП оставка на мига!
  • 2 шоуто на сценаристите

    7 1 Отговор
    НА ВЪЖЕТО И ДА ГО ПИШАТ САМОУБИЛ СЕ
  • 3 Ами

    14 4 Отговор
    А на онези ,,законните,, които влизат през оградата на турската граница по 8 годинки няма ли,щом имаме такъв хубав закон?? Или за едни може,но за онези не може,ще ни се скарат
  • 4 соросоидни кърлежи

    3 5 Отговор
    8г..защото руски гражданин, ако е пратеник на нерес сорос и минава границата като мишка кашкавал, на него му се полага дневни и подслон ...с такива отрепки ще пълним държава.."бежанци"

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Буков

    2 0 Отговор
    По интересно е какви ги е вършил тук? Явно не е бил добронамерен, щом се е промъквал като лисугер.
  • 7 ИХТАМНЕТ

    1 0 Отговор
    Тоз сега какъв е руснак чеченец или кадировец!