Last news in Fakti

4 Февруари, 2020 17:27 2 747 6

Въоръжени мъже пребили и ограбили младеж в София

  • побой-
  • грабеж

Единият от извършителите на престъплението, 24-годишен криминално проявен, е заловен от полицията

Въоръжени мъже пребили и ограбили младеж в София - 1
Илюстративна снимка

Извършител на грабеж е задържан в полицейския арест. Сигналът в Трето РУ подал 19-годишен младеж, който разказал, че сутринта на 12 януари бил нападнат от двама мъже, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Инцидентът станал на бул. "Възкресение". Двамата го заплашили с нож, нанесли му побой и му отнели мобилен телефон и пари.

В хода на предприетите оперативно-издирвателни действия криминалистите влезли в дирите на един от извършителите - 24-годишен, с криминални регистрации в полицията и осъждан.

По случая е образувано досъдебно производство, мъжът е привлечен като обвиняем по чл. 198 от НК. Събраните материали по случая са докладвани в Софийска районна прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 5 Отговор
    МУТРИ
  • 2 Ефрейтора

    29 1 Отговор
    Тъмно лилави маймуни !!!!
  • 3 ГРАД БЕЛЕНЕ

    7 0 Отговор
    охо нови попълнения ще има
  • 4 Да еаааа!

    14 0 Отговор
    На 19 години ... Ами купи си оръжие бе момче, влез в чичо Гугъл и виж как се прави заглушител и му направи кабелна на черепа
  • 5 Александър Тумпаров дебелата свиня

    3 0 Отговор
    След грозния череп идва ред и лихварите му който са от малцинствата. Трайчо и Мето марадоната виновни за самоубийството на Марсел.
  • 6 МЪЖКАРЯ

    5 1 Отговор
    ВЪОРЪЖЕНИ СРЕЩУ ЕДИН МИ ЩО НЕ ВЗЕХА И ТАНК ЗА ПО СИГУРНО МИШКАРИ А И МАЛКО В СТРАНИ ОТ ТЕМАТА ВСИЧКИ С ГРЪМКИТЕ КОМЕНТАРИ ЩО НЕ ГИ БИЛ НАДУПЧИЛ И Т.Н А БЕ ЗАЩО НЯКЪДЕ НА ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО КЪДЕТО БИЯТ БЕЗАЩИТНИ ХОРА ВИ НЯМА НИКОЙ НЕ СЕ НАМЕСВА А ТУК ГОЛЯМА СИЛА ЗАД КОМПА Е ЛЕСНО НЯ УЛИЦАТА ПРАВИЛА НЯМА 10 СРУЩУ 1 20 СРЕЩУ ЕДИН И ТАКА НИКОГА НЕ Е БИЛО ЛЕСНО НОРМАЛНИЯ ЧОВЕК ДВИЖИ САМ ИЛИ СЕМЕЙНО ОТРЕПКИТЕ ВИНАГИ НА БАНДИ ТУМБИ И ВМЕСТО ДА ДАВАТЕ АКЪЛИ КАКВО ОРЪЖИЕ ДА НОСИ ВИДИТЕ ЛИ ЧОВЕК В БЕДА НЕ ПОДМИНАВАЙТЕ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ МОЖЕ ВИЕ ДА СТЕ ЖЕРТВАТА!