Last news in Fakti

15 Февруари, 2020 08:23 8 150 9

Маскиран стреля в лицето на продавач в София

  • полиция-
  • грабеж-
  • денонощен магазин-
  • пистолет-
  • софия

Инцидентът е станал малко след 23.00 ч. в денонощен магазин

Маскиран стреля в лицето на продавач в София - 1
Снимка: БГНЕС

Опит за въоръжен грабеж в денонощен магазин София, малко след 23:00 ч. снощи. Младеж с качулка и шал върху лицето влиза в магазина. Иска пълнители за електронни цигари.

„Взех ги от шкафа, където си стоят, и му ги маркирах. Той се зарови в чантичката си, като си помислих, че той вади пари. Извади оръжие“, разкавза служителя Илиян Горанов, пред bTV. „Бързо! Изкарай оборота!“, казва маскираният мъж.

„Всеки би се уплашил в такава ситуация, не знам как запазих хладнокръвие. Реших да действам по инстинкт.Това ми е оръжието, което стои почти всяка нощ до мен. Тъй като не за първи път има такива опити за грабежи. Но преди това реши, че ще стреля по мене“, спомня си Горанов.

От стрелбата служителят на магазина получава няколко рани на лицето. Младежът се опитва да настигне нападателя си, но не успява. „Не мислех за живота си или за парите. Просто някой, който му се струва, че това са лесни пари... Шалът, качулката и първия магазин, който му попадне. Може би не го прави за първи път“, коментира мъжът.

Потърпевшият не е подавал сигнал до МВР. От магазина, който се намира на метри от сградата на МВР, решили да не викат полиция. „Това си е доста разправия, губене на време. Постоянно ни привикват – този ли е, онзи ли е. Бюрокрация, общо взето. И накрая нищо“, обяснява Илиян Горанов.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ynd

    107 1 Отговор
    Точна оценка на полицията!
  • 2 видимите резултати

    53 8 Отговор
    При червената мутра Тиквата е така.

    Коментиран от #4

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    47 3 Отговор
    изобщо полиция имаме ли илиапаши имаме
  • 4 gggw

    35 2 Отговор

    До коментар #2 от "видимите резултати":

    що па червена? мутрата служи на америката.. даже служи на който му е угодно.. по-скоро не червена мутра ами кафява сещаш се с какьв цвят
  • 5 az#Оставка!

    42 2 Отговор
    Прави впечатление, че откакто Каскета се "сбори" с дребната престъпност, тя избуя!
  • 6 Француза

    12 4 Отговор
    Сами се досещате.
    ГЕШУ каскета деиства по периферията и хваща дребни рибки.А акулите са в народното събрание те си стоят спокойно.И в Центъра на София крадът знаете ,че КРАДЪТ и за ГЕШУ.
    ТОВА е прах в очите на слепите.
    Най големия престъпник е ГЕШУ.
    Неговите ХОРА КРАДЦИ , КРАДЪТ в центъра на София.

    Коментиран от #8

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ми какво да гонят крадци

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "Француза":

    По добре да следят коя бабичка печели от тотото за да я избомбят после...
  • 9 Гост

    5 0 Отговор
    Отценката за полирията ни!
    Нека се замислят заслужавят ли си заплатите ,които получават от парите на нас данъкоплатците.Има много боклук да се чисти от редиците на полицията.