Last news in Fakti

25 Февруари, 2020 14:26 2 942 12

Бясна гонка с дилър из столичния ж.к. "Стрелбище"

  • гонка-
  • дилър-
  • стрелбище

27-годишният мъж е привлечен като обвиняем

Бясна гонка с дилър из столичния ж.к. "Стрелбище" - 1

27-годишен мъж е задържан в Четвърто РУ за притежание и разпространение на наркотици. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

На 22 февруари, около 16 часа, в ж.к. "Стрелбище" в София полицаи от Четвърто РУ спрели за проверка лек автомобил "Опел Корса" с намиращите се в него трима мъже - на 22, 27 и 31 години. В хода на проверката 27-годишният мъж изблъскал полицейските служители и успял да избяга, но в резултат на незабавни заградителни действия бил задържан, останалите двама са задържани на място.

При последвалите процесуално-следствени действия у тримата и в жилище, ползвано от 27-годишния са намерени множество пликчета с растителна маса, таблетки с лого върху тях, найлонови топчета с прахообразно вещество и електронна везна. Изготвената експертна справка показала, че иззетите вещества са коноп с тегло 0.23 грама и амфетамин с тегло 7.90 грама.

След доклад на събраните материали по образуваното досъдебно производство в Софийска градска прокуратура 27-годишният мъж е привлечен като обвиняем за престъпление по чл.354 а от НК и му е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража" за срок до 72 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Митко

    9 3 Отговор
    В затвора без вазелин да му дойде акъла!
  • 2 Ивански

    11 3 Отговор
    И тва че бягал пак л7 за гонка се брой...само си измисляте зрелищно заглавие
  • 3 qwerty

    4 1 Отговор
    Абе за разпрострАнение се иска и клиент. Гении....имали везна....ем да си мерят. Държане чисто.
  • 4 А у кръчмите коги ше влезнете😂😂

    7 0 Отговор
    Ама е платено да не се влаза там нали😂😂😂😂
  • 5 Конопчев

    8 0 Отговор
    Конопа много бре...
  • 6 Еваааа

    9 1 Отговор
    Тоя притежава коноп за 1/4 цигара, голям дилър... Това е ли е българият Пабло Ескобар? Хванали сте човек с дропа за 40 лева и го наричате дилър, не може да си избиете амортизацията на кобинките с тоя улов. Същевременно 20 тона марихуана минала през България е "малък пропуск" на границата. Ще се чудите после къде отидоха младите, вие се гаврите ве...
  • 7 Холандец

    14 1 Отговор
    От 10 годин живея в Холандия, тука една цигара в магазина е 4 грама и струва 5 евро. Тава е смешна работа, как да са върна в БГ, не мога да пътувам назад във времето.

    Коментиран от #11

  • 8 Повече уби.и пол.цаи

    2 1 Отговор
    Гнусните полицаи са истинските дилъри в булгаристан
  • 9 Доналд Тръмп

    0 0 Отговор
    Такива новини си ги спестявайте,че е смешно,коноп-0,23г,вие майтапите ли се да публикувате тази цифра,че някой я притежава,айде другото ок,тази новина е от типа-в училище незнам кое удариха шамар или насиниха окото на ученик от незнам кой клас
  • 10 Гого

    2 0 Отговор
    Като пишете за нещо,първо се допитвайте да не ви се смеят и това заглавие сякаш е било екшън и бесни гонки с коли....Ето прочетете си го,копирах го
    ((Бясна гонка с дилър из столичния ж.к. "Стрелбище"))
  • 11 гост

    0 3 Отговор

    До коментар #7 от "Холандец":

    И ти си Холандец колкото и селяните Софянци седи си там и се друсай
  • 12 Adolf

    1 0 Отговор
    ами нормално е да бягат като знаят , че ги спират сините еничари. НО СПОКОЙНО ХОРА! ТЕ ЩЕ ГНИЯТ В АДА, ЗАЩОТО ГОНЯТ НАРОДА ОТ РОДИНАТА СИ И ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАПОВЕДИ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ! СМЪРТ!!!!