10 Март, 2020 12:21 3 919 19

Поредно нападение на мъжа с пистолета от Борисовата градина

  • нападение-
  • пистолет-
  • борисовата градина

Преди ден е напръскал със спрей мъж, който е разхождал кучето си в Борисовата градина

Поредно нападение на мъжа с пистолета от Борисовата градина - 1

Поредно нападение на мъжа, който заплашва с пистолет хора в Борисовата градина. Освен че размахва газово оръжие, Димитър Кисьов, който е председател на Комисията по планинско бягане, е изрисувал дърветата в парка с кървави кръстове, разказва Нова телевизия.

Преди ден е напръскал със спрей мъж, който е разхождал кучето си в Борисовата градина. Жалбите до полицията и общината са ен на брой. Оказва се обаче, че втора година няма кой да го спре.

Мъжът е пуснал жалба, както в полицията, така и в общината. Сигналите срещу Димитър Кисьов вече са десетки. Засега обаче на Кисьов са съставяни само актове от общината, затова че унищожава дърветата в Борисовата градина. Материалите са изпратени в съда, правена му е и психиатрична експертиза. Тя е показала, че мъжът е вменяем. Страхът у хората обаче става все по-голям.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ядеитн

    59 2 Отговор
    Тоя лалавия нема ли кой да му фърли един як кьотек?
  • 2 bsp bkp

    8 19 Отговор
    boi po kuchkarite paka e za HORA ne pseta

    Коментиран от #7, #16

  • 3 Лалавия

    28 5 Отговор
    Напада само жени ама дано някоя да разхожда тези дни я питбул, я бултериер, че тези породи не разпознават много пистолет от пръчка...
  • 4 Вуте

    30 1 Отговор
    Ако му е скучно в Борисовата градина-да прескочи до Западен парк! Там ще попадне на "общителни" младежи с вид на бежанци-ще го напрегръщат, нацелуват и налюбят под акомпанимент на зурна и кларнет! И ще го повозят на еко-каручка. А ако не е съгласен-може да бяга н аволя през парка чак до...Пирот, Ниш и Белград.
  • 5 Tate

    22 1 Отговор
    Трошене на краката да има спомен за цял живот !!
  • 6 Иван

    11 16 Отговор
    Правилно парка е за деца и спорт , а не кучкарник .Искаме чисти паркове за нашите деца , както е по цял свят.

    Коментиран от #12, #15, #17

  • 7 никой

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "bsp bkp":

    ти за човек ли си имаш бре,мишко
  • 8 БЕГАЧ

    10 5 Отговор
    Ама научете се да си разхождате кучетата НА ПОВОД, а не като си правя джогинг да се чудя това куче пред мен аджеба дали ще ми скочи да ме хапе или ще реши да си играе като се оплете в краката ми?! А примери много с контузени, някои от които повече от 6 месеца се възстановяват.

    Коментиран от #18

  • 9 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    КОЙТО Е КАТО МЕН ГО ХВАНЕ -ДА НЕ ГО ИЗМЪЧВА -ЧОВЕКОТ СИ ИМА ПРОБЛЕМИ- КАТО ВСИЧКИ НАС ... И ПРЕДПОЛАГАЕМО СИ ИМА И МАЙКА !!!
  • 10 Наблюдател

    5 2 Отговор
    Абе няма ли кой да го напердаши тоя накрая!? Такива само от това разбират! Мине немине ден и лъсва поредното доказателство че такова нещо като държава на таз територия няма!
  • 11 бял

    3 2 Отговор
    Така ще го резна в копитата с глог-а ,че няма да везе не в Борисовата а в София,ако извади пистолет
  • 12 Мдаааа!

    6 7 Отговор

    До коментар #6 от "Иван":

    Кучетата свалят стреса и учат човека на режим, дисциплина и любов към по - слабия и беззащитен - общо взето на човешки ценности. А ти на какво можеш да научиш децата си? На простотии с неочакван край и ще бъде много късно за корекции

    Коментиран от #14

  • 13 Макаренко Макаров

    5 0 Отговор
    Искам мен да ме нападне,от днес почвам засилени разходки там,дано ме нападне.
  • 14 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Мдаааа!":

    Тоя няма деца,ялов е.
  • 15 Факт

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Иван":

    На децата мястото им е в училище!
  • 16 Димитър

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "bsp bkp":

    То от "човек" представящ се като bsp-bkp друго "мислене" не може и да се очаква!Камо ли пък да промени сегашното си такова,което е напълно НЕвъзможно за комунягите,но това друга тема.Така че само за справка-Въпросният участък от "Борисовата градина" е обозначен при това С ТАБЕЛИ,като зона ЗА РАЗХОДКА НА КУЧЕТА!Така че по-скоро ВЪН ЧЕРВЕНИТЕ КУКУМИЦИНИ 👹(Какъвто между другото е и въпросният луд👺)от паркът!😉
  • 17 Димитър

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Иван":

    Въпросната зона е обозначена с табелки,като ЗОНА ЗА РАЗХОДКА НА КУЧЕТА!Живея на близо и съм запознат,както със статутът на този участък от парка,така и с въпросният господин,с който ЛИЧНО съм се сблъсквал преди вече повече от 3 години!При мен не посмя да извади пистолет,но за сметка на това беше доста "красноречив"! Всъщност в последствие разбрах от телевизията (Нова тв),че същият този е крайно агресивен и заплашва с пистолет.От тогава не съм го срещал(Кучето ми почина и вече много рядко минавам от там),но следите които оставя по дърветата показват,че все още се навърта в района!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 незнайко

    0 0 Отговор
    РАЗБИРА СЕ, ЧЕ СТРАХА ЩЕ СТАВА ПО ГОЛЯМ !!! НАЛИ ДЖЕНДЪРИТЕ СА НА ВЛАСТ !!!