Last news in Fakti

16 Август, 2012 12:02 1 397 0

Антимафиоти задържаха иманяр

  • иманяр-
  • задържан-
  • гдбоп
Антимафиоти задържаха иманяр - 1
Снимка: МВР

Иманяр е задържан при операция на служители на ГДБОП, съобщиха от МВР. Акцията е проведена на територията на Пазарджик.

Спецоперацията е реализирана след активни действия на служителите на ГДБОП в Пазарджик по линия на противодействие на нелегалната търговия с културно-исторически ценности в региона.

Вчера те предприели  претърсване на апартамент, обитаван от 31-годишния местен жител Р.П..  Оттам са иззети 34 различни по вид старинни монети, 57 антични предмети и металотърсач.  Попаднали и на незаконно притежавана ловна цев 12-ти калибър и 12 патрона от същия калибър. 

Р.П. е задържан в полицейския арест. Действията на антимафиотите са  проведени под наблюдението на прокурор от Окръжната прокуратура в областния град. Работата по документирането на случая продължава, образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА