Last news in Fakti

11 Май, 2020 17:18 13 065 15

Вижте имота и наркоплантацията на ексченгето Ганчо Пенчев в Айтос

  • ганчо пенчев-
  • дрога-
  • наркоплантация

Съдружници в бизнеса с дрога му били действащ граничен полицай от Бургас и бивш криминалист от Айтос

Вижте имота и наркоплантацията на ексченгето Ганчо Пенчев в Айтос - 1
Това е къщата на Ганчо Пенчев, срещу нея е бил имотът, където била плантацията. Снимка: Google Earth

Двуетажна къща и помещение, затворено от високи бетонни стени, са били претърсвани повече от два дни, след като стана ясно, че експолицаят Ганчо Пенчев е разполагал и стопанисвал улмтрамодерна система за отглеждане и сушене на канабис. Флагман.бг разполага с информация, че сътрудници са му действащ граничен полицай от Бургас, с малко име Иван. Именно той е задържан от „Вътрешна сигурност” в МВР, докато полива насажденията в двора зад високите стени.

В развитието на бизнеса е участвал и трети човек - експолицай, който е бил криминалист и отговорник по противозаконното отнемане на МПС в РУ-АЙтос. Малкото му име е Николай. Той е напуснал системата на МВР през 2001 г.

Соченият на този етап за ръководител на наркоплантацията Ганчо Пенчев е освободен през 1998 година от РУ-Айтос. Дотогава той е работел като оперативен полицай по линия на криминалната престъпност.

Както Флагман.бг писа плантацията на Пенчев се намира в началото на Айтос. Срещу голямата му къща с двор, е автоморгата, зад чиито стени в събота вечер служители на ОД на МВР в Бургас и „Вътрешна сигурност” в МВР се натъкнаха на солидно количество марихуана и разсад. Предполага се, че в границите на дома му е била инсталацията за производство на алкохол, която бе открита от униформените.

Очаква се днес да се гледа мярката за неотклонение на ексченгето Пенчев, досъдебното производство се води от прокурор Павел Манукян.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Черен лебед

    55 3 Отговор
    А колко още има като него?! :\

    Коментиран от #8

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ахахах

    51 3 Отговор
    За някой все още има ли съмнения къде е инкубаторът на мутрите и престъпниците?! Разчитам на интелекта ви! После как да уважаваме тези “държавно-частни” институции
  • 4 Последния софиянец

    11 5 Отговор
    Печатна грешка. На Ивайло Пенчев е. ХА ХА ХА!
  • 5 Ivan

    22 14 Отговор
    На мене марихуаната ми помогна да се справя с алкохола ,преди пиех по една бутилка сега пия като другите по 100 грама със салата и то не всеки ден .Марихуаната е лек !

    Коментиран от #7, #15

  • 6 ПЕНКО

    22 4 Отговор
    ВСИКИ РОДЕН В КАПИТАЛИЗМА - ПО ЕВРЕЙСКИ - СЕ ВЪЗПИТАВА ТАКА , ЧЕ ТРЯБВА ДА ИМА ИМЕНИЕ И СЛУГИ ; ЯХТИ И ЛИЧЕН САМОЛЕТ И БАНКОВА СМЕТКА С ПАРИ ИЗРАБОТЕНИ ОТ ...? !!!! В ДРУГАТА СИСТЕМА СЕ ВЪЗПИТАВАХМЕ ТАКА : " АКО СИ СИЛЕН ДАВАШ НА БЪДЕЩОТО ПОКОЛЕНИЕ НА НАРОДА ...АКО СИ СЛАБ - ЧАКАШ ДА ТИ ДАДАТ И ДОПРИНАСЯШ -КОЛКОТО МОЖЕШ!!!

    Коментиран от #14

  • 7 гост

    11 3 Отговор

    До коментар #5 от "Ivan":

    Ами то си има такава за лек, има се легитимно производство и количества за лична консумация под 1.5гр. не са наказуеми от закона. Ама плантациите са криминална дейност. Има си производители на масла, в някои държави си има и автомати за марихуана, само се сканира рецептата и си готов. Въпросът е, че живеем в назадничава държава, където органите на реда са баш бъдещите кадри на организираната престъпност, законите са направени за малките хорица и мафиотите се разминават само със следствие или така обичаната условна присъда.
  • 8 Те сичките в милицията са такива

    40 1 Отговор

    До коментар #1 от "Черен лебед":

    Милицията е най голямата организирана престъпна група всеки постъпва на работа там с престъпни намерения да фане цаката и да завладее някоя ниша на пазара с измами и далавери и грабежи като пагона му осигурява недосегаемост и информация и преднина пред останалите му съперници...всичките в милицията с клептомани и крадци
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Гошо

    4 1 Отговор
    Сигурно пак е другарско синче
  • 13 Филантроп

    2 1 Отговор
    Е бил,отглеждал е за лекарство против бацила, адмирации,паметник, вечна слава и памет полицейска,да живей?!?!?!
  • 14 Как си станал

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "ПЕНКО":

    Силен?подредба на звездите,или си ял мн.туршия!?
  • 15 Зелена лига

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Ivan":

    Тече ли ти вече?ако да ,ще се оправиш съвсем...