Last news in Fakti

23 Юни, 2020 10:00 3 497 7

Пиян шофьор потроши дете с колело в Белослав

  • дете-
  • колело-
  • инцидент-
  • белослав

Вследствие на инцидента момчето е получило фрактура на таз, фрактура на коляно и контузии

Пиян шофьор потроши дете с колело в Белослав - 1

На 19.06. т.г., около 18:50 часа, в гр. Белослав, е възникнало ПТП. 31-годишният водач на л.а. «Тойота», по време на движение, блъска велосипедист - дете.

Вследствие на инцидента момчето е получило фрактура на таз, фрактура на коляно и контузии, прегледано е и настанено за лечение в болнично заведение, без опасност за живота.

По случая има образувано досъдебно производство. Установено е, че водачът на автомобила е употребил алкохол с концентрация под 1,2 промила в издишания въздух.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЪМПЕЗИ

    9 0 Отговор
    АЗ ВЗЕХ ДА СЕ ЧУДЯ В БЪЛГАРИЯ ВЪОБЩЕ ТРЕЗВЕН ШОФЬОР ИМА ЛИ...
  • 2 Ква е тая Държава

    8 0 Отговор
    Аз взех да се чудя в България дали има закони, тия съдий как спят спокойно, и ако това се случи на техен роднина дали ще му се размине на водача🤔

    Коментиран от #3

  • 3 Бурканбанк

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ква е тая Държава":

    Аз отдавна не се чудя - няма закони и това е ясно от 30 години насам.
    Интересно колко хора трябва да умрат, за да му дойде на българина акълът в главата да не кара с превишена скорост, да се съобразява с отвратителната, продънена настилка по българските пътища, да спазва знаците (където ги има), да не се фука с 10 годишното си Ауди все едно е чисто ново "Ферари", когато вали или е заледено да не кара със 100 км/час по магистралата. Ама поне мечтите са безплатни, нали?

    Коментиран от #5

  • 4 Ако

    1 3 Отговор
    живеехте на село, нямаше да се чудите. На село да караш пил е нещо съвсем нормално. Неща като колани и фарове са екзотика. Гражданска се плаща ако се налага често да ходиш по градовете и така. Хората са бедни, алкохола е разтуха, па и да минеш 10 км на 3 ракии, голем праз, нали ще срещнеш 2 коли и едно магаре. Освен това на 3 ракии ти си трезвен, даже жена ти не може да познае че си пил, ако са под 4. Разбирате ли сега, граждани разглезени - след 6 часа вечер на село трезвен шофьор няма.
  • 5 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бурканбанк":

    За съжаление и както се вижда, не са безплатни!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.