Last news in Fakti

17 Юли, 2020 16:58 2 408 2

Мъж нахлу в чужд дом да краде, оправда се, че объркал адреса

  • крадец-
  • обир-
  • мездра

На сутринта тъжителят установил липсата на малка чантичка с намиращи се в нея лична карта, СУМПС, дебитна карта и мобилен телефон

Мъж нахлу в чужд дом да краде, оправда се, че объркал адреса - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

На 13.07.2020г. в РУ-Мездра е постъпила жалба от жител на гр.Мездра, който е заявил, че на 11.07.2020г. около 01:00ч. в дома му е влязъл непознат мъж, който е заявил, че е объркал адреса и бързо е избягал. Това съобщиха от ОДМВР-Враца. 

На сутринта тъжителят установил липсата на малка чантичка с намиращи се в нея лична карта, СУМПС, дебитна карта и мобилен телефон. 

От проведените ОИМ е установено, че съпричастен към извършеното деяние е криминално проявения и осъждан за кражби и хулиганство Д. К., от с.Баница.

След като отнел вещите същия пазарувал многократно в няколко търговски обекта в гр.Мездра заплащайки с дебитната карта на тъжителя, а мобилния телефон продал в магазин за ремонт на мобилни телефони в гр.Мездра.

На 15.07.2020г.  около 15:30ч. извършителят е задържан в района на градския парк в гр.Мездра.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крадеца

    20 0 Отговор
    Мислех че съм Банкя.Търсех шкафчето.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.