Last news in Fakti

23 Юли, 2020 19:25 2 828 14

56 месеца затвор за софийски изнасилвач

  • изнасилване-
  • съд-
  • присъда

Потърпевшата е 17-годишно непълнолетно момиче

56 месеца затвор за софийски изнасилвач - 1
Снимка: Shutterstock

Софийски районен съд наложи 4 години и 8 месеца затвор за Венцислав Б. по обвинението, че е изнасилил 17-годишната Е. М., съобщиха от прокуратурата.

На 15 октомври 2019 г. около 01:30 часа Венцислав вози с колата си момичето и спира на черен път край София, където се опитва да прави секс с нея. Съпротивата на момичето го ядосва и вместо той да се откаже от намеренията си я насилва. Той дърпал косата ѝ, запушвал устата ѝ и я заплашвал, че няма как да разкаже на някого за случилото се.

Случаят все пак стига до държавното обвинение, за да може на 20 юли 2020 г. магистратите да намерят обвиняемия за виновен и да му наложат 56 месеца наказание.

Присъдата подлежи на обжалване пред Софийски градски съд.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чоби

    23 3 Отговор
    Малко му е сега вътре ще попадне при брачед.ми Асен и той.ще го разшири малка
  • 2 Присмехулник

    17 4 Отговор
    Егати и скъпият секс...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Мечо

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Чоби":

    Ха ха ха ааа
  • 6 Анонимен

    20 4 Отговор
    Кухата лейка се е качила през нощта с някакъв, пък после какво стана. Не слушат родителите си и после ревът.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ех, тия артистки

    24 4 Отговор
    Колко съдби съсипаха така. Не сте имали дъщеря тинейджърка вкъщи, да я видите като се разгони, как няма да може да я удържите вечерите да не скитосва. Да видите женската порода как манипулира, мами, вечно убеждава че е жертва, когато не получи каквото иска. Мъжете лесно се сприятеляват помежду си, но при жените не е така, поради породата им.

    Коментиран от #9

  • 9 Искам този аз да го бодна

    11 3 Отговор

    До коментар #8 от "Ех, тия артистки":

    Това зависи изцяло от родителите,а не от детето.Хитруването е заложено в човешката природа при мъже,жени и деца дори и на 5г.възраст.С детето трябва да се говори като с голям човек и да му се обеснява много а не да научава от вън и да му става интересно да пробва.Аз във времето съм опитвал 3 пъти кокаин 1 път хероин и 2 пъти трева.Като беше на 6г.дъщеря ми започнах да и обеснявам какво е наркотика какво съм опитвал защо съм го направил какво се случва с организма как действа и защо не трябва да опитва.Сега децата са много по-умни от нас и жадни за информация,ако не е получат от родителя ще е получат по друг може би лош начин.Като стана на 8г.започнахме да и говорим за момчета как да разпознава кой е готин и кой келеш,да не се качва в коли да не ходи при комшии ако е викат за нещо уж да и дават и.т.н.Ние отделяме доста време да си говорим на всякви теми нищо не пестим но и тя самата идва да задава въпроси.Сега е на 11г.и като се прибира някой път казва.Всеки път като кажете нещо и то така става от къде знаете.Така че,момичето не е виновно,виновна е майката на тъпака които съм сигурен че е свършил точно за 1-2минутки а е дърпал и заплашвал поне 20мин.Омръзна ми да гледам разни майки как говорят на синчетата си пълни комплексари и педали ги правят.

    Коментиран от #12

  • 10 Алилуя!

    5 2 Отговор
    А на времето - тухлена терапия. Сяда юнакъДт на стол без седалка и отзад докторът с две тухли ...
    Какъв певец в църковния хор... И праведен! Прости Господи!
  • 11 qwerty

    6 0 Отговор
    Я е скъсал с нея след това, я е разбрала, че си има приятелка. Имаше два куриозни случая. Една си заявява, че получила оргазъм, а другата била изнасилена в поза ездачка.
  • 12 Грешен код от картинката

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Искам този аз да го бодна":

    обесняваш или обясняваш?
  • 13 856

    5 0 Отговор
    Никой не знае какво се е случило точно.
    Прави впечатление, че 17-годишна се качва в колата на мъж по среднощ и пътува с него неизвестно къде.
    Това, разбира се, не му дава оправдание за изнасилването (ако е имало такова).
    Така, че ако го е направил, ще се радвам да го заплождат в панделата, а ако не, малката лигличка, да бъде осъдена и вкарана където трябва!
  • 14 Дедо1

    2 0 Отговор
    Са требе да му е бодро дупето у панделата