Last news in Fakti

31 Август, 2020 14:22 2 630 13

Издирван престъпник нападна полицай

  • издирван-
  • нападение-
  • полицай

При опит да бъде задържан 25-годишният нанася удар с глава в областта на лявата вежда на полицейски служител

Издирван престъпник нападна полицай - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

На 29 август 2020 година около 22 часа в село Радомирци служители на РУ - Червен бряг са установили 25-годишен от село Буковлък, обявен за общодържавно издирване. Това съобщиха от ОДМВР-Плевен. 
 
Проверка е изяснила, че мъжът е с влязла в сила присъда на РС - Червен бряг от 03.08.2020 година.
 
При опит да бъде задържан 25-годишният нанася удар с глава в областта на лявата вежда на полицейски служител. После побягва с цел да се укрие.
 
Настигнат е от служителите на РУ - Червен бряг. При задържането му са използвани помощни средства /белезници/. Нарушителят е доведен в полицейското управление и е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР.
 
По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.131, ал.2, т.3 от НК. Уведомен е районен прокурор при РП – Плевен.
 
Работа по случая продължава разследващ полицай.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брат ми

    31 4 Отговор
    Тия милиционери нямат ли служебно оръжие?
  • 2 Грейс

    21 1 Отговор
    В това село българи йок, а кметът е пенсиониран полицай, когото хвалеа, че ги държал здраво, ама май в минало време.

    Коментиран от #4

  • 3 ужас ужасен

    12 4 Отговор
    оня от добрич или от варна беше само дето му свирели с клаксон извадил пищова и стрелял тоя го бъхтали и пак не стрелял, сбъркана му работа
  • 4 zoрба

    25 1 Отговор

    До коментар #2 от "Грейс":

    Това, т. нар. село е в същност гето. Кметът им ги държеше уж строго, ама одъртя. Онзи ден отишъл да прави забележка за силна музика и празнуващите го го подгонили с брадви, а той избягал. Това е по думи на мой клиент, който е от това "село". Съобщи ми тоя факт с особена гордост.
    Хората там (няма да казвам етноса, че тук модератора е много строг и трие) са толкова обнаглели, че вече налитат на бой на белите хора. Имам в предвид, това се случва в града. Онзи ден един ме напсува грозно защото не съм го пуснал да мине, нищо, че карах по път с предимство. Само да бяхте видели изкривената му от злоба физиономия!!
    Скоро ще позънем полодовете които ни натресе американската демокрация за 30 години. Ако някой се интересува предварително от това, какви са плодовете- погледнете какво става в САЩ сега, нищо, че тук малко се пише по темата. Има интернет.

    Коментиран от #9

  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 1 Отговор
    по времето на соца такива индивиди си полуцаваха заслуженото

    Коментиран от #6

  • 6 зrко

    14 0 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    По времето на соца, никой не си посмисляше да посегне на милиционер. Щото първо при задържането, такъв индивид оставаше без зъби. После в маймунарника му правеха гърба мек като корем. Боядисваха го във всички нюанси на синьото, черното, червеното и жълтото. Едва след като се позабавляват с него (къде 3-4 дни) го даваха на прокурор. А там нещата бяха ясни - Белене, Скравена, уранови рудници. Понеже тогавашните прокурори не знаеха английски и не знаеха какво значи Black Lives Matter, та си караха по нашенски.
    Проблемът настъпи 98-ма година. Всички такива индивиди, които по някакво стечение на остоятелствата се изкараха репресирани интелигенти. Всички те се оказаха борци против режима.
    Е те така, те!
  • 7 Перо

    11 0 Отговор
    А за какво са патлаците на тъпите полицаи. При подобна ситуация в Щатите,престъпника получава един пълнител кал. .45, а полицаите награда за добре свършена работа.
  • 8 ударил полицая

    4 0 Отговор
    в областта на дясната вежда.после в районното се подхлъзнал по стълбите и няколко пъти се ударил в областта на лявото око,и в областта на двете г.зни бузи....Факти вие сте изумително......медия
  • 9 Барни Ръбъл

    0 4 Отговор

    До коментар #4 от "zoрба":

    Ами то няма как да има АМЕРИКАНСКА демокрация при положение,че е създадена от ЧЕРВЕНИ КХМЕРИ в това число и някои коментиращи,плюещи демокрацията в този червен,изроден сайт!!
  • 10 Боко Тиквоглавестия

    5 1 Отговор
    Ама я не ми закачайте електората! Може ли такива работи,Аа?! То бива,бива,амаааа...
  • 11 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    7 0 Отговор
    Дано здраво да са го "посъветвали", друг път да не прави така...
  • 12 БПФ

    7 0 Отговор
    Напада полицай, защото знае, че нищо няма да му се случи после. Лечението също го знаем. Вкарва се в мазето на ареста и целия личен състав на районното по азбучен ред се изрежда да го млати с тоягата, докато не го смажат. Хъхрешка напаст само така се дресира - с чепата тояга. Още по-добре е при посегателство срещу полицай, да бъдат разстрелвани на място.

    Коментиран от #13

  • 13 Полицаи е мръсна дума

    0 6 Отговор

    До коментар #12 от "БПФ":

    Радвам се като страдат милиционери просто ми е кеф. Зарадвах се от хубавата новина