Last news in Fakti

1 Септември, 2020 15:34 2 460 2

Мъртвопиян катастрофира на Асеновградско, арестуваха го

  • пиян шофьор-
  • катастрофа

Още четирима са задържани с дрога и алкохол

Мъртвопиян катастрофира на Асеновградско, арестуваха го - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

30-годишен бе арестуван в центъра на Пловдив за притежание на дрога. На 31 август извършили проверка на мъжа на улица "Иван Пиперлиев" и при последвал личен обиск иззели от него амфетамин с тегло 0,116 гр. По случая е образувано бързо производство.

За шофиране под въздействие на наркотични вещества през изминалото денонощие в арестните помещения на Хисаря и Четвърто районно са задържани двама водачи. В сутрешните часове на 31 август при проверка на лек автомобил Пежо, служители на районното установили, че 41-годишен варненец, управлява превозно средство – чужда собственост, под въздействието на марихуана.

При обход в района на Понеделник пазар автопатрул спрял за проверка 30-годишен водач на лек автомобил Пежо. Тестът отчел употреба на амфетамин и кокаин. Мъжът е задържан в ареста за срок до 24 часа, а по случая е започнато бързо производство.

В ареста попаднаха и двама водачи, шофирали в нетрезво състояние в Тракия. При проверка по надлежния ред, извършена на 31 август на Асеновградско шосе е установено, че 42- годишен мъж от Панагюрище е седнал зад волана на Рено след употреба на 1,43 промила алкохол.

Дрегерът отчел употреба на алкохол и при теста на 60- годишен водач от Крумово. Екип на КАТ бил сигнализиран за пътен инцидент на Асеновградско. Пристигналият екип установил, че мъжът управлявал лек автомобил Рено е загубил контрол над автомобила си и е самокатастрофирал след като е употребил алкохол.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Дедо ви

    3 1 Отговор
    Това е провокативна статия! Боко унищожава и нелегалния тютюн, и наркотиците! Аз му.
    вервам ! А вий?