Last news in Fakti

4 Септември, 2020 12:12 2 138 4

Пиян младеж опита да избяга през прозореца на колата си след гонка с полицията

  • пиян-
  • гонка-
  • полиция

Радослав е бил тестван за употреба на алкохол, като устройството отчело 1,78 промила

Пиян младеж опита да избяга през прозореца на колата си след гонка с полицията - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

20-годишният Радослав Н. от Бургас сътвори истинска пиянска комедия след абсурдна разпра с ченгетата от РУ-Созопол. Вчера сутринта, по изгрев слънце, минути след 06 часа, в районното е подаден сигнал за видимо пиян младеж, който излиза от бар „Бикини” и възнамерява да седне зад волана на товарен автомобил Фолксваген „Кади”.

Пристигналите на място униформени видели Радослав как се качва във въпросния автомобил и потегля в посока Бургас. Полицаите тръгнали след 20-годишния младеж със сирени и включен звуков сигнал. Вместо да спре обаче Радослав натиснал газта и ускорил скоростта. В пресечката за къмпинг „Градина” бургазлията направил ляв завой и се отклонил от пътното платно, като на около 40 метра от вътрешния път спрял в храстите.

След като осъзнал, че е попаднал в безизходна ситуация, Радо опитал да излезе през левия прозорец на автомобила, за да се измъкне от ченгетата. Бил толкова пиян, че започнал да отрича да е шофирал Фолксвагена, даже казал, че няма документи за самоличност. Радослав е бил тестван за употреба на алкохол, като устройството отчело 1,78 промила. Бургазлията отказал да даде кръв за химичен анализ.

Ченгетата щракнали белезниците на Радослав Н. и го отвели в ареста за срок до 24 часа.

По случая е образувано бързо производство.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    3 5 Отговор
    Така му се пада. Баровете по морето са поделени между мутри, полицаи и политици. Първо са му взели парите в бара и после го таксуват с патрулката. Това в Гърция никога не ми се е случвало , тай-много са ти предложат превоз
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Младеж

    2 1 Отговор
    Така са го научили, спиртосмучещите са си въобразили, че няма да прави пакости, колко наивно, но пък е лесно после да ги обвиняваш, че са попили невежеството на ,, умните,, възрастни
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.