Last news in Fakti

4 Септември, 2020 17:36 3 991 11

Пловдивчанинът, прелетял с БМВ-то си кръговото на Кукленско - мъртвопиян и друсан с кока

  • шофьор-
  • друсан-
  • пиян-
  • кръгово-
  • кукленско

Оказва се, че преди инцидента, БМВ-то е било преследвано от патрулка

Пловдивчанинът, прелетял с БМВ-то си кръговото на Кукленско - мъртвопиян и друсан с кока - 1
Снимка: ТрафикНюз

Изправят пред съда шофьорът, който в края на януари прелетя с БМВ-то си през кръговото на Кукленско и се заби извън шосето в билборд.

Припомняме, че инцидентът стана минути преди 3:00 часа през нощта на 27 януари. Леката кола се е движила с бясна скорост по Кукленско шосе и буквално е прелетяла през кръговото кръстовище. От там БМВ-то се е забило в билборд и гуми. Водачът е останал приклещен в купето и се наложило да бъдат рязани ламарините, за да го извадят.

31-годишният мъж от Пловдив бе откаран в болница, където претърпя две операции, пише trafficnews.bg.

Оказва се, че преди инцидента, БМВ-то е било преследвано от патрулка. Немското возило се е движило с бясна скорост по шосето. В същото време патрул е забелязал возилото и се е опитал да спре колата. Подадени са били светлинни и звукови сигнали, но водачът на БМВ-то дори не намалил. Напротив - дал още повече газ.

Екипът на полицията тръгнали след автомобила. Преди кръговото обаче, немската кола още повече увеличила скоростта си и вместо да завие в кръговото, продължил движението си направо през тревната площ на острова в средата на кръстовището. Зад него се образувал облак прах, след това се чул и силен звук от удар. Водачът бил открит в безсъзнание.

В болницата на 31-годишния мъж е била взета кръвна проба. Оказало се, че той е седнал зад волана друсан и пиян. Алкохолната проба показала 2,72 промила, а тестът за наркотици - наличието на кокаин в кръвта.

В сряда мъжът ще бъде изправен пред съда. Спрямо него са повдигнати две обвинения. По време на разпоредителното заседание ще стане ясно дали 31-годишният ще се признае за виновен или не. При първият сценарии, мъжът ще получи присъда още на деня.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Идиоти

    30 10 Отговор
    Герберасти, сър.

    Коментиран от #9

  • 2 Будалата

    25 0 Отговор
    Пробвал дръгела дали може да лети.
  • 3 Майнатаун

    11 5 Отговор
    Истински, безценен майндрайвър, спасили са го за да покаже, че може още повече ? п.п. истинското бе ен ве не завива никога!
  • 4 ДЕМОКРАЦИЯ. .ПЪЛНО

    12 1 Отговор
    С ОТКАЧАЛКИ. .СТРАХ НИКАКВА ОТ ЗАКОНА. ....ПЪРВО СТРЕЛЯЙ СЛЕД ТОВА ЗАДАВАЙ ВЪПРОСИ
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 2 Отговор
    поредното комплексарче
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Димитър

    4 18 Отговор
    Може да е шмъркал преди два дни и да му е отчел теста, обаче го водят "друсан". "Под въздействие" е едно, а два дни след употреба- друго.
  • 8 И за,, циганите,,...!

    4 2 Отговор
    БМВ - тата много модерна кола, добре, че белята е била за,, стълба,,....!
  • 9 стоян

    1 6 Отговор

    До коментар #1 от "Идиоти":

    До 1 ком -Тъпо кумунисче - сънуваш ли ги
  • 10 гост

    3 0 Отговор
    Ами трябва да лежи две години затвор без право на предсрочно освобождаване и следващият път дори и пиян ще се замисли дали да кара.Пък ако повтори пак в затвора може и да му е хареса там.

    Коментиран от #11

  • 11 Да, ама не!

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    Прокурорите от Гешевтатурата ще направят едно споразумение и всичко ще завърши с една лека пробациика.