Last news in Fakti

7 Септември, 2020 14:37 3 395 6

Отцепиха ж.п. гара Варна

  • варна-
  • гара-
  • багаж

Причината е съмнителен багаж

ЖП-гарата във Варна бе отцепена от полицията, заради забравен съмнителен багаж. Затворено за движение бе уличното платно на бул. "Приморски“ пред гарата в участъка от ул. "Дунав“ до кръговото на ул. "Преслав“, съобщиха свидетели, преминаващи през района, информира "Монитор".

"Спряно е движението на жп-гара Варна, потвърдиха и в интернет групата "Виждам Те КАТ Варна“. Полицията е блокирала пътищата, а около два големи куфара на тротоара са опънати полицейски ленти.

"Движението на градския транспорт също е преустановено“, информираха варненци. На място е изпратен екип на ДОТИ, линейка и противопожарен автомобил. По-късно двата куфара бяха обезвредени с контролиран взрив от специализирания екип сапьори.

Куфарите се оказали пълни с дрехи и лични вещи, забравени на гарата от разсеяни пътници. От полицията във Варна коментираха, че все още никой не си ги е потърсил. Оттам припомниха също, че подобни случаи със забравен багаж на жп-гарата не са редки, като при всички досега се е оказвало, че са резултат на разсеяност и безотговорно отношение на стопаните им.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 свинско със зеле

    10 1 Отговор
    Пак ще взривяват със скъпоструващото роботче бурканите на некой студент.
  • 2 Милицията

    5 1 Отговор
    Пуска бомбаджиите, пък тараши дрехите
  • 3 ДГД

    8 2 Отговор
    И кой ще плати сега взривените парцалки на някоя куростиска?!?
  • 4 Шеговито

    5 3 Отговор
    Аз пък помислих, че един си е забравил там чекмеджето в бързината и от притеснение... Да му го върнат, че ще вдигне кръвното пак.
  • 5 мунчо

    5 2 Отговор
    ГЕРБерастите, стресират хората за да създават у тях мнение, че ги закрилят.
  • 6 Варна е 1

    1 1 Отговор
    Варна има буквите - А, Н, Р и други !
    А е първата буква от азбуката !!!
    Н е друга, ама е това - Ново Начало !!!
    Р - реална !
    В - велика !
    Има общо 5 букви !!!
    А 5-цата е едно от щастливите и късметлийски числа на зодия Дева !
    Буквата В я има в ДЕВА и ВАРНА !