Last news in Fakti

8 Ноември, 2012 18:46 6 281 0

Търговец на имоти намерен мъртъв

  • търговец на имоти-
  • мъртъв-
  • борислав енев-
  • аксаково
Търговец на имоти намерен мъртъв - 1
Снимка: Варна утре

Около 16,00 часа в полицията е подаден сигнал за мъртъв мъж с нарязано лице в жилище, в Аксаково. Полицията все още не може да каже дали откритият мъртвец  е жертва на нещастен случай или е бил убит. Според говорителя на полицията във Варна Ирена Петричева се прави оглед и работата е в много ранен етап.

Според "Варна утре" това е предприемачът Борислав Енев, който е  намерен мъртъв в дома му, а част от лицето му е било отрязано. Полицията не е потвърдила официално самобичността.

Дали е случайност или престъпление все още не е ясно. В къщата е имало голям витраж, който е паднал.

Енев е имал бизнес проблеми в последно време. Негов съдружник бил изигран с дружествени дялове в обща фирма и по този повод, ортакът пускал жалби до прокуратурата.

Бизнесменът се е занимавал основно с търговия и имоти. Купувал парцели и ги застроявал. Допреди няколко години бизнесът се развивал повече от успешно, но след това западнал.
Именно по това време стават няколко фирмени сделки, при които негов съдружник е изхвърлен от фирмата, като Енев го лишил от дружествени дялове, твърди още "Варна утре". За това има заведени сигнали във прокуратурата във Варна.

Според информационната система "Дакси" 48-годишният Борислав Енев участва в управлението на фирмите "Зиг-заг 11-Борислав Димитров" и "МА-БС Инвест". Той е и собственик на 50% от дяловете във фирмата "Б.Н.С., като останалите държи "Ноам Айзенберг".

Един апартамента през последната година, собственост на Енев, е бил обявяван два пъти за продажба от Камарата на частните съдебни изпълнители. Той е със застроена площ 88.17 кв.м и се състои от три стаи. Намира се на ул. „Параскева Николау” във Варна. Началната цена, от която е започнал търгът, и двата пъти е била 198 000 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА