Last news in Fakti

10 Ноември, 2012 12:26 1 781 0

Племенникът на Борислав Енев е задържан с обвинение за убийството му

  • борислав енев

 

Племенникът на убития бизнесмен Борислав Енев е задържан с обвинение за убийство с користна цел, съобщи окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров.

Енев беше намерен мъртъв в дома му в Аксаково в четвъртък. При извършения оглед в дома му, където е бил открит, продължил до късно през нощта, са установени тежки наранявания в областта на главата и шията.

Полицията работи по всички версии. Не е ясно как точно е било извършено убийството. Очаква се да приключи съдебно-медицинската експертиза. Борислав Енев е съсобственик на фирма за недвижими имоти, свързана със съдебни спорове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА