Last news in Fakti

9 Ноември, 2012 19:21 2 762 1

Племенник арестуван за убийството на варненския бизнесмен?

  • борислав енев-
  • убийство

 

 

Племенник на варненския бизнесмен Борислав Енев е задържан за убийството му, предаде „Дарик“, цитирайки изказвания на запознати с разследването пред сайта Днес+. Говорителят на Варненската окръжна прокуратура Радослав Лазаров

Родственикът на 48-годишния Енев живеел един етаж под него в къщата на ул.”Марциана” в Аксаково, където бизнесменът бе открит мъртъв вчера, след като мобилният му телефон не отговарял от ден. Близките му разбили вратата, като в „спасителната акция” участвал и въпросният племенник.

Борислав Енев явно е познавал убиеца си и го е пуснал да влезе на третия етаж, тъй като следи от взлом в жилището няма. След това вероятно се е опитал да маскира престъплението като нещастен случай при счупването на стъклена стена в дома.

Варненската окръжна прокуратура работи по версията за убийство, съобщи за „Дарик“ говорителят на държавното обвинение Радослав Лазаров. Той обаче отказа да потвърди информацията, че е арестуван племенник на Енев, заявявайки, че в момента нямат какво да кажат.
 

Енев е участвал в няколко фирми. В една от тях - "МА-БС Инвест" ООД, е бил съдружник със Славко Комитов, който го обвинява, че му е откраднал дяловете и го съди за 600 000 евро. Според варненския сайт Петел.бг, 26-годишният племенник станал съдружник на Енев в тази фирма, след като Комитов бил отстранен.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 малкия мук

    0 0 Отговор
    браво бе, една новина от 2ма автори, два пъти на сайта