Last news in Fakti

12 Февруари, 2021 21:10 2 707 4

В Димитровград задържаха турчин с близо 8 кг марихуана

  • марихуана-
  • димитровград-
  • турчин-
  • наркотици

Мъжът е заловен с два сака с общо 44 броя вакуумирани полиетиленови плика със суха зелена листна маса, предназначена за разпространение

В Димитровград задържаха турчин с близо 8 кг марихуана - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Окръжната прокуратура в Хасково е привлякла като обвиняем и е задържала турски гражданин за притежание с цел разпространение на 7,9 кг. марихуана на стойност от 47 400 лева, съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

Случаят е от вчера, когато 28-годишният обвиняем С.Б. пътувал с таксиметров автомобил от Димитровград за Пловдив. По същото време в района се провеждала полицейска операция на органите на реда за спазване на противоепидемичните мерки от водачите на таксита. На изхода на Димитровград автомобилът, в който пътувал С. Б., бил спрян. При извършена проверка в купето и багажника били намерени два сака с общо 44 броя вакуумирани полиетиленови плика със суха зелена листна маса, реагираща при полеви наркотест на марихуана.

Обвиняемият С.Б. е бил задържан за срок от 72 часа с постановление на прокурор. Предстои Окръжна прокуратура - Хасково да внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо него, допълват от обвинението.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алоууу

    11 2 Отговор
    На тая снимка са поне 180 кг,а тия 8 са били за лична употреба на каскета или тиквата .Сайта да не е за слепи?

    Коментиран от #2

  • 2 Хккхх

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "Алоууу":

    "Илюстративна снимка" пише, кьорчооо. Каскети и тикви в магазина за каскети и на бостана търси.
  • 3 ангел

    2 1 Отговор
    до 500 декара арендуване
  • 4 Брех

    4 0 Отговор
    предизборно почнаха да удрят познатия си контингент.Да покажат ,че не стят само в колите си в някоя пресечка и да си пият кафето.Номера ала ПУНТА МАРА.