Last news in Fakti

17 Февруари, 2021 09:55 4 072 24

Хулиган нападна мъж и бременната му приятелка в столичния квартал "Овча купел"

  • нападение-
  • овча купел-
  • бременна-
  • хулиганство

Потърпевшите твърдят, че са атакувани безпричинно, агресорът е задържан от полицията

Хулиган нападна мъж и бременната му приятелка в столичния квартал "Овча купел" - 1

Мъж и бременната му приятелка са били нападнати на улица в София, прибирайки се към дома си. Инцидентът е станал на 14 февруари в столичния квартал „Овча купел”. Атакувал ги е непознат мъж, по думите им - без никаква причина.

Атаката над Петър Вълчев и Миланка Иванова става вечерта на празника на влюбените. Докато се прибират към дома им, двойката е настигната от непознат мъж пред гостилница на булевард „Монтевидео”.

„Чувам викове „Ела тука бе, ела тука” и виждам непознатото лице, което се насочва към мен с юмруци. Опитах да осъществя визуален контакт с него, с надеждата, че ме е сгрешил с някого”, разказа пред "Нова телевизия" потърпевшият Петър Вълчев.

Вместо извинение мъжът получил удари в областта на главата пред очите на бременната му приятелка.

„Той стана още по-уверен и ме нападна с юмруци, което за мен беше абсолютно неочаквано. Удари ме по скулата и при обръщането ми настрани ме удари и в тила. Аз се изправих, обърнах се към него и го попитах „Кой си ти – да не си ме объркал с някой?” Той не отговори и се запъти към жена ми”, споделя Петър.

„Уплаших се първо за мъжа ми, защото имаха физически контакт. Слава Богу, до мен не достигна. Направи опит с жестове. Аз се скрих в съседен храст. Беше ме страх за собствената ми сигурност, а и за бебето ни. В петия месец съм бременна. Може би до вчера бях психически стресирана, но днес вече съм по-добре. И съм благодарна, че не се стигна до нещо по-фатално”, посочва Миланка. Съпругът ѝ успява да заснеме нападателя.

Веднага след това потърпевшите отиват и подават жалба в 6-о районно управление. Там се срещат с други две жертви на същото лице. Две непълнолетни момичета.

„Интересното е, че те са били нападнати с юмруци. Без да прави опит да им пипа чанти, вещи. Първо е нападнато едното момиче. Успяло е да избяга и да се обади на приятели. Другото момиче е било заплашено и е опитало да влезе в някакъв блок. Тогава агресивният мъж е нападнал някакъв младеж, който е искал да помогне на момичето”, разказва Петър.

Докато жертвите дават показания, полицията успяла да установи и задържи агресора. Следва втора среща лице в лице между него и потърпевшите в районното.

„Разпознахме го. Абсолютно отговаряше на описанието. Нищо не каза. Гледаше виновно. Не се извини”, споделя потърпевшият. Според Петър и приятелката му действията на извършителя не са били под въздействието на алкохол или наркотици.

Към момента нападателят остава в ареста. Образувано е досъдебно производство и предстои да стане ясно ще бъде ли повдигнато обвинение срещу него.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гербестан

    42 2 Отговор
    Психопати дебнат отвсякъде !
  • 2 кадията

    45 1 Отговор
    100 тояги на голо ще му дойдат по-добре, отколкото глоба от 100 лв. или условна.
  • 3 Китаеца

    31 0 Отговор
    Такъв какво да го правиш-да го пребиеш ли, да го усмириш ли? Освен съжаление и някаква погнуса да изпиташ, друго едва ли. Напълни се с откачени по улиците-пияни, дрогирани, с ментални проблеми-не отива на добре работата.

    Коментиран от #19

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 9454

    41 4 Отговор
    Абе що за поколение идва! Вместо да му забие два в муцуната, ной тръгнал да осъществява "визуален контакт"!!! Ами да беше защитил жената и бъдещото си дете бре! Естествено, че не оправдавам разюздалия се нападател! За такъв - 30 дни на кариерата и нощем при .... някой по-загорял, но и поведението на нападнатите ми е непонятно, а невнятните им обяснения ме втрещяват!

    Коментиран от #11, #12, #13, #14

  • 6 Перо

    19 1 Отговор
    Болниците са пред фалит и пуснаха лудите на улицата за “социална интеграция”. Не е сам, пазете се! Други ги избива на речи,където се събират хора,като спирки и места за пълнене на минерална вода.Те са по-безобидни!

    Коментиран от #8

  • 7 Доротея

    5 12 Отговор
    И сега какво?! Цялото семейство бременно!!!
  • 8 Чата

    13 2 Отговор

    До коментар #6 от "Перо":

    Е--ееее, ми! нападнаха психолозите с разни доклади от БХК, че връзвали пациентите с вериги и те ги пуснаха буща! Буща - добитък, пуснат свободно, без синджир, намордник и пастир!
  • 9 БГ Висш съдебен съвет

    6 14 Отговор
    Виновни са тия двамата, че не са се евакуирали от България. Освен това е налице изключителна наглост, при тия условия и среда да раждат в България и по този начин да подлагат на риск бъдещото дете
  • 10 gggw

    6 1 Отговор
    БЕ-ЛЕ-НЕ

    Коментиран от #15

  • 11 gggw

    3 11 Отговор

    До коментар #5 от "9454":

    ами и ти си част от тва изкривено поколение. какво ще тръгнеш да се биеш с някъв прошляк пред бременната си жена ли?
  • 12 Вуте

    17 3 Отговор

    До коментар #5 от "9454":

    Хората са различни. Не всеки е Пулев! Интересно ми е ти как би реагирал на неговото място? Щеше да хейтваш във Фейсбук, докато му омръзне и те остави ли? В такива ситуации най-агресивно реагират приматите. Оказва се, че в Бължгария така е и най-правилно.
  • 13 еш па тоа

    4 8 Отговор

    До коментар #5 от "9454":

    Ама момичето е забелязало,че имат физически контакт.
  • 14 Реалист

    12 6 Отговор

    До коментар #5 от "9454":

    Правилно, къде ще чакаш съда да се разправя. Теглиш му куршума и да го копаят. Останалото са пеераски изпълнения и сам си е виновен че са го били

    Коментиран от #23

  • 15 Или

    7 1 Отговор

    До коментар #10 от "gggw":

    ТУХ-ЛАР-НА-ТА...
  • 16 бучаклията

    14 3 Отговор
    Ето за такива като този имам 30 сантиметрово хладно нещо, което си го нося с мен за такива случай / говоря за самозащита / и толкова бързо ще го ваксинирам и успокоя, че чак когато разбере ще му и доста късно. По добре в затвора отколкото в гроба. А пък и я ме хванат, я не.
  • 17 Факт

    15 1 Отговор
    Този е за лудницата. Мокрят го целия и го оставят през нощта на отворен прозорец. После да го пишат че е умрял от ковид.
  • 18 Чудо голямо !

    3 2 Отговор
    Всеки ден стават такива работи.Един задържали,сто изпуснали.
  • 19 Гошо

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Китаеца":

    Да го пратят за месец като млада невеста при тия с доживотна, те ще го оправят!
  • 20 хдфх

    0 7 Отговор
    в шопиа ви трепат като пилци,айде халал да ви е....
  • 21 Малък Дебел

    3 1 Отговор
    в Овча купел всички типове по нощите са на КАЛЕ !!!
  • 22 Скинара от овчатя

    2 0 Отговор
    Е тва,страшна отрепка.
  • 23 цар Крум

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Реалист":

    9/19 и да го пишат ковид,това е
  • 24 Новак

    1 2 Отговор
    На тази бременната ако и знаете миналото, ще мислите по друг начин.