Last news in Fakti

7 Март, 2021 06:20 3 463 13

Девет задържани след бой в Шекер махала

  • бой-
  • задържани-
  • шекер махала

Районният съд е заседавал вчера по Указа за борба с дребното хулиганство

Девет задържани след бой в Шекер махала - 1
Снимка: БГНЕС-архив

Девет души са задържани след сбиване в Шекер махала в Пловдив, предаде БНТ.

Сигналът за сбиване е подаден около 21 часа на 5 март в Трето районно. Дежурен патрул е установил, че са замесени девет лица и случаят е докладван на Района прокуратура Пловдив.

Мъжете участвали в сбиването са задържани за срок до 24 часа, съставени са им и актове.

Районният съд е заседавал вчера по Указа за борба с дребното хулиганство. Наказателните състави са постановили на нарушителите следните административни санкции:

Шестима от мъжете, участвали в боя, ще останат в ареста за срок от 3 денонощия. Две денонощия в поделение на МВР ще бъде 47-годишен мъж. В структурно звено на МВР за 5 денонощия ще останат други двама. Всички са от Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бaро Вкаров

    31 5 Отговор
    Активисти на ГЕРБ са спорили по принципни въпроси за икономическата политика на правителството.За съжаление не са стигнали до консенсус и са се сбили.

    Коментиран от #5

  • 4 4883

    16 0 Отговор
    Оле ле.еееее!К,ви големи наказания са им сложили!!Хем ще са на топло!Ще спинкат в специален изолатор с одеалца и други екстри!Хем ще ги хранят сутрин обед и вечер!Да Ви имам ПРАВОСЪДИЕТО!аКО Е ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ ДА СА НИ ВКАРАЛИ ДИРЕКТНО В ПАНДЕЛАТА АМА Т,ВА СА .ИГАНИ И ТЕХ ЗАКОНА НЕ ГИ ЛОВИ ОТИ НЕ СА СЕ МИЛИ И СА МНОГО ПЛЕЗГАВИ!!!БРАВИСИМО 3-ТО рпу И рп И рс ПЛОВДИВ!ВИЕ СТЕ ВЪРХЪТ НА СЛАДОЛЕДА!!!
  • 5 BigBulgarianBoss

    16 1 Отговор

    До коментар #3 от "Бaро Вкаров":

    Според мен спора е бил относно каква да е процедурата за преодоляване на макроикономическите дисбаланси в ЕС. На за жалост без консенсус.

    Коментиран от #7, #12

  • 6 Кольо

    8 1 Отговор
    Скарали са се кой данък да платят по-напред за да вземат 5 % отстъпка . Едните настоявали първо здравните да платят ,ама другите викат ,че така и така Българите плащат за линейки и доктори и те няма нужда да висят по опашки пред кабинети. Искали да плащат осигуровките и за пенсия ,ама пак спор. Що? Нали са потомствено безработни и накрая пак ще вземат 200 еврака пенсия ,нищо ,че микробуси и каруци всекидневно се изнасят с ромове на бачкане по строежи и квото има. Та и тези наложени им глоби кой ще плаща ? А престоя на топло и храната кой ще я плаща ,че и охрана си имат да не ги бият докато преживят. Цели три дни да те пазят докато спиш ,ядеш и другите работи. Крайно време е да оставите на свобода и да не пречите на културните особености в поведението на тези същества. Сега ХК да се намеси и да види какви са тез полиции ,кви са тез съдии . Я бързо да ги освободите и да се довършват.
  • 7 АНОНИМЕН

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "BigBulgarianBoss":

    Интересно е все пак дали са били с маски по време на дебатите и спазвана ли е дистанцията от Х метра?! За протокола питам?!
  • 8 моряка

    10 0 Отговор
    Нещо времето им влияе на тези с Индийска кръв! Буйстват по махали и самолети!
  • 9 РАДИО ЕЛТО

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тишо":

    трие понякога електрония модератор а участниците в сбиването са цигани а дали си плащат сметките към ДЪРЖАВАТА
  • 10 пкп

    4 1 Отговор
    н а тиквата гласоподавателите
  • 11 пкп

    3 1 Отговор
    бой бе тикво
  • 12 Гошо

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "BigBulgarianBoss":

    Спора е бил за големината на шрифта на етикетите на имитиращите продукти, трудно ги четяли.
  • 13 7,62 по 51 Натовски стандарт!! Как

    1 0 Отговор
    Познаха, че оръжието е Щаер?? Има хубави ловни карабини от тази фирма, даже с 2 спусъка!! За Професионалисти!! Който е в час, разбира за какво става дума!! Някой подсказва от Някъде!!