Last news in Fakti

10 Март, 2021 06:08 2 214 3

Шофьорът от касапницата в Бяла Слатина е задържан за 72 часа

  • катастрофа-
  • бяла слатина-
  • арест-
  • смърт-
  • обвинения

Повдигнато му е обвинение за умишлено причиняване на смърт и средна телесна повреда

Шофьорът от касапницата в Бяла Слатина е задържан за 72 часа - 1
Снимка: БГНЕС

Обвинение за умишлено причиняване на смърт и средна телесна повреда бе повдигнато на шофьора, който блъсна мъж и две жени в Бяла Слатина в понеделник. Той е задържан и е постановен арест 72 часа, съобщи БНР.

Блъснатият мъжът почина от нанесените травми, а една от пострадалите жени е с черепно-мозъчна травма.

„Задържан е извършителят Иван Петков, в качеството на обвиняемо лице, за умишлено причиняване на смърт и телесна повреда при управление на МПС. Ще бъде поискана постоянна мярка от Врачанския окръжен съд“, каза окръжният прокурор на Враца.

Обвиненият, който е на 43 години, е от плевенското село Бреница. Установено е, че алкохолът в кръвта му е 1,44 промила. Преди повече от 10 г. той е изтърпял наказание за шофиране в нетрезво състояние и нанасяне на средна телесна повреда.

Последното досъдебно производство срещу него е от ноември м.г. за домашно насилие срещу жената, с която живеел на семейни начала. Пострадалите снощи са нейни роднини.

Починалият мъж е на 53 г., а съпругата му е със средна телесна повреда – черепно-мозъчна травма. Тя е транспортирана във врачанската болница. Другата пострадала жена е с по-леки наранявания на домашно лечение.

Трагичният инцидент е станал в ромския квартал на Бяла Слатина.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жена

    8 1 Отговор
    му проститутка , той сводник - сега в затвора ще ѝ вземе професията!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 1 Отговор
    така и ортаците на цар киро сгазиха с бус АНГЕЛ