Last news in Fakti

11 Март, 2021 15:27 2 850 4

Борят се за живота на мъж, прострелян по време на запой с приятели

  • прострелян-
  • бъркач-
  • плевен-
  • долни дъбник-
  • запой

Престъплението в плевенското село Бъркач е извършено с газ-сигнален револвер "Екол"

Борят се за живота на мъж, прострелян по време на запой с приятели - 1
Снимка: БГНЕС

На 10 март 2021 година в 23:45 часа екип на районното полицейско управление в Долни Дъбник е отреагирал на сигнал за инцидент в частен дом в село Бъркач, съобщиха от МВР.

На място било установено, че двама 44-годишни мъже и друг, 46-годишен, са гостували на 50-годишен свой съселянин. След употреба на алкохол един от тях е заплашил домакина с нож, а той го на свой ред го е прострелял в лицето с газ-сигнален револвер "Екол", модел "Вайпър".

От извършения преглед на пострадалия в Центъра за спешна помощ в Плевен било установено, че е с опасност за живота и е настанен в реанимацията на УМБАЛ "Д-р Георги Странски". Взета му е кръвна проба за наличие на алкохол в кръвта. Алкотестът на стрелеца е над 1.2 промила.

По време на възникналия скандал между мъжете другите двама са били на улицата пред къщата на домакина. Оръжието е иззето, както и две гилзи и четири патрона в барабана на револвера.

Извършителят е задържан за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл.339, ал.1 от НК. Случаят се изяснява.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мииии

    18 0 Отговор
    На първо четене лилавокожи.
  • 2 Котито

    16 0 Отговор
    употребен е "газ-сигнален револвер "Екол", модел "Вайпър".
    Това се нарича продуктово позициониране.
  • 3 Дедо

    17 0 Отговор
    Бъркач, едно от селата населено предимно с мангалоиди.
  • 4 Няма нужда

    8 0 Отговор
    Няма нужда коментиращите да гадаят или да питат участниците в новини от такъв тип и от такива населени места какви са! Поради простата причина, че в селата вече циганите са преобладаващо население, а вече има тотално циганизирани райони и региони. Паразитите се размножават, а България загива благодарение на 30 годишния преход! Благодарение на управляващите политици, които си обгрижват лилавия електорат и на наложените ни еврогей ценности. Товарят обикновените хора със сметки и данъци, а от циганите не искат да съберат даже и една глоба за пътуване без билет. Те имат само права! Плюя аз на тази държава!
    Тодор Живков беше най-големия интегратор! Той действаше и с моркова и с тоягата! Смееше ли циганин да посегне на учител, на лекар, на някой началник? Да не говорим на милиционер, военен... В други ден пак идете за гъби или за риба, а лилавите всички в редичка от най-малкия ром до най дъртия ман-г-ал ще идат да вземат по 50 кинта и те ще определят бъдещето на всички гъбари, рибари, на тези които казват "Аз от политика не се интересувам" и "Всички са маскари" и останалите читави хора!