Last news in Fakti

30 Март, 2021 13:09 3 181 4

Отложиха разглеждането на мярката на Атанас Бобоков

  • атанас бобоков-
  • бобокови

Бизнесменът не взе участие в заседанието, а един от съдебните заседатели отсъстваше със заболяване

Отложиха разглеждането на мярката на Атанас Бобоков - 1
Снимка: БГНЕС

Специализираният наказателен съд отложи разглеждането на искането за промяна на мярката за процесуална принуда “Забрана за напускане на страната” на бизнесмена Атанас Бобоков, предаде "Евроком".

Причините за това бяха две. От една страна обвиняемият не присъстваше в зала, след като беше разбрал, че не е необходимо да участва в заседанието, макар и дистанционно. Обстоятелство, което се характеризира като абсолютна процесуална пречка. Оказа се също така, че един от съдебните заседатели също отсъства от зала заради заболяване. Всичко това наложи мярката да бъде гледана утре.

Припомняме, че през февруари съдът преразгледа мярката на Пламен Бобоков, но не вдигна забраната му за напускане на страната. Миналата година през май Атанас и Пламен Бобокови бяха привлечени като обвиняеми във връзка със схема за незаконно загробване на опасни отпадъци.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хайде

    8 5 Отговор
    Време е да влизат в кауша тия
  • 2 Кaк мoжe прoкурaтурaтa дa лъжe!?

    6 3 Отговор
    Долу Герб
  • 3 ИВАН

    7 4 Отговор
    Лелеее, вкарвали боклуци, че нашите са ни малко ..... на тия малко им е трепането, против насилието съм и смъртното наказание, но когато си причинил смърт на хиляди същества - човешки, животински - изобщо на природата ... наказанието е едно
  • 4 Затвор

    2 0 Отговор
    За отровителите!