Last news in Fakti

15 Януари, 2013 15:09 1 236 0

Задържаха медикаменти за полова мощ

  • медикаменти за полова мощ-
  • парфюми менте-
  • маратонки менте-
  • мп капитан андреево

Контрабандни медикаменти за полова мощ, парфюми и маратонки ментета задържаха митническите служители на Капитан Андреево при съвместна акция със служители от сектор БОП Хасково.

Късно вечерта снощи на Митнически пункт Капитан Андреево пристига автобус с турска регистрация, пътуващ по редовната линия от Турция през България за Румъния.

При извършената щателна митническа проверка в личния багаж на един от пътниците са открити 356 хапчета за полова мощ. Пътникът, 35-годишен румънски гражданин с инициали А.Д. от сирийски произход, обяснил пред митническите служители, че не знае какво е съдържанието на чантата, която получил от свой приятел в Истанбул, за да я предаде на негов роднина в Румъния. На румънеца е съставен акт за митническо нарушение.

Минималният размер на глобата е 1000 лева.

В същата нощ в личния багаж на други шестима румънски граждани, четирима от които са пътували в същия автобус, митническите служители откриват общо 618 парфюми-менте и 112 чифта маратонки, фалшификати на известни марки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА