15 Януари, 2013 17:54 17 350 63

Младеж простреля мъж за паркомясто /Обновена/

  • младеж-
  • простреля-
  • мъж-
  • парко место

Полицията залови младеж, който рани с газов пистолет 29-годишен мъж в Пловдив. По първоначални данни инцидентът е станал днес около 13.30 часа при скандал за паркомясто зад магазин „Халите” на улица” Йоаким Груев”, съобщиха от МВР.

Пострадалият е откаран в болница с рана в областта на окото. Заподозреният в стрелбата Ю.М./ 19 г./, живеещ в Пловдив, е задържан от служители на Общинска полиция и е отведен в Четвърто РУП. Работата по случая продължава.
 

Според вестинк "Марица" 29-годишният шофьор на мерцедес с рег. номер РВ 95 95 ММ закачил задната броня на джип "Ауди Q7", паркиран диагонално зад магазина. От кабината изскочил младеж , който според очевидци започнал да крещи и да псува. "Размениха си някакви реплики и закани на висок глас, а след това по-младия извади пистолет и гръмна. Другият мъж се хвана за главата и викаше от болка. Появи се по-възрастна жена, която се също крещеше "Моля ви, не стреляйте!" , разказа клиентка от съседен магазин.

Гърмежът отекнал в целия квартал "Капана" и след минути там вече било пълно с полиция. Постарадалият е откаран с линейка, а на място експерти започнаха да вземат следи и да разговарят със свидетелите. "Абе този народ съвсем изперка", коментираха минувачи, които се спираха да погледат екшъна на живо. "Как може да вади пистолет и да стреля заради някаква драскотина. Дори и да го е ударил- дай- сега да го убием човека" обясняваше разпалено продавачка от съседен магазин. Притеснена, майката на стрелеца стоеше отстрани, но полицаите не я пускаха до сина й. След като приключи огледа, бащата на момчето се появи и откара лъскавото возило.

"Юра е кротък. Изобщо не се замесва в скандали. Вероятно другият шофьор го е предизвикал, ако е нагрубил майка му " коментира младеж, който стоеше отстрани на тротоара и заяви , че е "приятел на шофьора".

Проверка на "Марица" установи, че стрелецът е 19-годишният Юра Масропян. Джипът е собственост на баща му, който има месарска фирма. Аудито често може да бъде забелязано пред известните чалготеки в града, а самият Юра е виждан в кръга на друг известен пловдивчанин , който е в ареста за хулиганство на пътя- Ангел Личканов. Утре в съда започва делото срещу него, за нанесени леки телесни повреди.

Първоначалните съмнения, че пострадалия е с тежка черепно-мозъчна травма не се оправдаха . Няколко часа след стрелбата , зрението му се възстанови и той бе освободен за домашно лечение от болницата, съобщава още в. "Марица".


Друг подобен случай се разигра и в Хасково. Съседи се биха за паркомясто, един е в болница, съобщи
Haskovo.info.
Междусъседски скандал за паркомясто изпрати 36-годишен хасковлия в болница. Спорът възникнал около 18,30 часа вчера пред блок в хасковския квартал "Бадема" между потърпевшия и двама негови съседи - 19-годишен младеж и 48-годишната му майка.

Те се скарали кой да паркира автомобила си пред блока. Спорът прераснал във физическа саморазправа. При последвалия побой жената се нахвърлила върху 36-годишния си съсед с ножче като му нанесла порезна рана на ръката.

Мъжът е хоспитализиран в Многопрофилната болница в Хасково, а в последствие е освободен за домашно лечение. Изготвени са протоколи за полицейско разпореждане, а работата по случая продължава, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 12345

    1 12 Отговор
    "место"....научете са на български...

    Коментиран от #40

  • 2 Калина Петрова

    9 1 Отговор
    благодаря

    Коментиран от #4, #63

  • 3 гост

    1 0 Отговор
    ТОЗИ СМОТАН БАБАИТ С ГАЗОВИЯ ПИСТОЛЕТ ДА СЕ РАДВА 4Е ДРУГИЯ Е НЯМАЛ БОЕН 4Е СЕГА ТЕХНИТЕ ЩЯХА ДА МУ СЪБИРАТ МОЗЪКА

    Коментиран от #16

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 нннееее

    1 2 Отговор
    един авер така на пътя би един 4и4о слязъл с пистолет; ма тъй го би 4е ве4е няма да вади пищови на никой

    Коментиран от #17

  • 6 Иракли Иракли

    1 1 Отговор
    До 1234 и ...............
    АБЕ ,ти безгрешен ли си!.......стават технически грешки ..........

    Коментиран от #12

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Пижо

    1 0 Отговор
    Тати да му купи колело. И да му напляска дупето.:)
  • 9 кико

    1 0 Отговор
    Тоя с пистолета е мамино детенце!
  • 10 тттт

    1 0 Отговор
    тоя ся трябва затвора да го вкарат но както винаги става само с условна присада
  • 11 Адолф Хитлер

    1 0 Отговор
    Едно време Хитлер ги правеше на сапун сега го дават много големи.Живеят като м....ли в България.Този трябва да го вкарат в затвора сега за поне 5години за да разбере,че нашата родина не е разграден двор.Хайде господа управляващи свършете си работатат за да видим,че в БъЛГАРИЯ ИМА РЕД И ДИСЦИПЛИНА!

    Коментиран от #22

  • 12 12345

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Иракли Иракли":

    Каква техническа грешка, "господин" Иракли Иракли? Беше на две места - в заглавието и в текста, с "парко", отделно от "место". Аз не съм безгрешен, но не списвам интернет сайт и не го редактирам. И след като авторката го е оправила и си е взела бележка, ти какъв си и с какво право защитаваш неграмотността?
  • 13 цццц

    1 4 Отговор
    бай Тошо им намираше работа на такива каубоии,с пистолетчето ги пращаше да пасат овце няколко години и след това мирни като котенца
  • 14 google

    0 0 Отговор
    "Простреля"с газов пистолет:-)))ретарди
  • 15 audi q7

    2 1 Отговор
    айде с джипа да си праиш каре на двора в зандана
  • 16 БУМЕР КАМОР

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    da kelesha mojeshe da odnese edin korshum v glavatta ako drugiat e imal boen.
  • 17 чакала

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "нннееее":

    объркал е чичкото
  • 18 кромаза

    2 0 Отговор
    Поредното мамино пловдивско комплексарче . С цел избиване на комплекси ,мама всичко му е накупила - от купената книжка ,през някво си гъзарско автомобилче до еднаквата регистрация за глупендари и газово пушкалце ,та да си пука по смахнати купончета ,че иначе кой ли го забелязва и отразява изопщо. Жалко за хубавия Пловдив и нормалните хора в него. Малоумщината явно е силно заразна и обхваща все повече.

    Коментиран от #23

  • 19 $$$

    9 1 Отговор
    "РВ 95 95 ММ" (Ревливо Вулгарно Мамино Момченце)
  • 20 aman

    1 0 Отговор
    Тоя пешлигар има късмет че не е попаднал на местен бабаит с този газов пистолет ! Щяха да го събират с магнитчета от асвалта....
  • 21 х5

    1 3 Отговор
    тоя е още с памперс дали му газов пистолет и джип,я марш в затвора заедно с таткото месар,даги научат на обноски
  • 22 Сибир

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Адолф Хитлер":

    Освен евреите ,твоят кумир ,капитыт хитлер е унищожавал славяни.А всякакви кримски татари,чеченци ,кавказци и друга такава сган се е записвала в СС .
  • 23 Сибир

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "кромаза":

    Между нашите арменци и тия придошлите от скоро има огромна разлика.Тия новите са по-противни и от циганите.Тук са малко,но ги видях какво представляват в Русия.Няма такива изроди! Та тоя не е никакыв пловдивчанин ! И още нещо - трябва да го сыдят за опит за убийство !
  • 24 PlimP

    1 1 Отговор
    "Гърмежът отекнал в целия квартал "Капана""
    малиииииии, човек ше си помисли, че е гръмнало противотанково оръдие :D, много се вживявате, голям прас, тъпа сплетня и по-добре да гармят по теб с газов пищов, отколкото да ти разпилеят мозъка по паважа с бухалка(примерно), щото един по-сериозен удар е достатъчен, за да деградираш от човек към пърче мръвка
  • 25 Бхд БхД

    2 0 Отговор
    Жалко за стрелеца,ВИЕ ЩЕ ЗАБРАВИТЕ ЛИ НЯКОЙ КОЙТО ВИ НАСОЧВА ПИСТОЛЕТ ЗА ЕДНА ТЪПА РАБОТА.
  • 26 JOHN

    1 1 Отговор
    Г*мно!Какво искате!Имал е голям късмет с човека насреща му,щото ако беше попаднал на неправилния човек,можеше не да е в болница ами в ковчег!
  • 27 Mero

    2 0 Отговор
    Тоя има късмет,че оня не е бил някакво старо ченге или военен,че онея като ги знам какви са калинки,тежко му!!
  • 28 Явор Кръстев

    2 1 Отговор
    Какво става в тая държава бе? Цигани ни колят и газят безнаказано сега сме си внесли някакви арменци да гърмят по нас. Или правосъдието трябва да се задейства или ние.
  • 29 Джаро

    1 0 Отговор
    Правосъдие трябва! за да няма чувство на безнаказаност.
  • 30 до Сибир

    0 1 Отговор
    Глупак, от чужденците в армията на Хитлер, най-много са били славяните.

    Коментиран от #33

  • 31 коко

    1 0 Отговор
    Е, и ?? Ние не сме славяни, а БЪЛГАРИ - по-близо сме до татарите отколкото до славяните. Всъщност няма татари - те са потомци на Казанска България (която доскоро се е казвала Булгаристан, не Татарстан).
  • 32 мони

    0 1 Отговор
    Аз да съм на мястото на пострадалия като излеза от болницата ще наема някой да го разстреля като куче тоя арменец-чалгар.
  • 33 Адолф Хитлер

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "до Сибир":

    Ти нещо много се засегна?Да нямаш нещо общо?Хитлер е използвал дори и евреи .

    Коментиран от #37

  • 34 Монката

    0 0 Отговор
    На всички арменци да им дадат по една лопата и да отиват да работят!Само се скатават и се чудят кого да прекарат.
  • 35 Бързия

    2 0 Отговор
    Представям си какво ще стане ако българин,който живее в Армения извади там пистолет да стреля в главата на някой арменец. Мамма миа не го виждам този човек.... Чакам обновяване на статията.
  • 36 локомотива

    1 1 Отговор
    как не ми се случи на мен,винаги си нося глока ,9мм щяха да му заспят на това мелезче
  • 37 Сибир

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "Адолф Хитлер":

    Дали си мислиш,че никыт ми е случаен.В семейството на жена ми има трима участника выв Великата Отечествена .И ти давам прмери ха нации участвали масово на страната на хитлер.
  • 38 Смешника

    1 1 Отговор
    Арменците, които живеят в България са образовани и възпитани хора, те са толерантни като нас българите. А пък иначе арменците в Армения явно са доста агресивни и изпращяли! Това много добре се видя на футболния мач между нашия и техния национални отбори - миналата година. А пък преди около десет години, ако си спомняте един техен идиот влезе в парламента им с автомат и изтрепа 15-16 депутата!
  • 39 шабан смаилов

    0 0 Отговор
    tiya hora poludyaha ,,,
  • 40 българин

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "12345":

    1о години.........зад решетките
  • 41 viktor

    0 1 Отговор
    Mnogo slojno 6te go prostrelq s gazov pistolet , ama taka zvu4i po interesno!Pi6at si ei taka gluposti kolkoto iskat tezi jurnalisti.Strelql da no prostrelql s gazov pistolet e absurd.Ako ne znaete duloto e zapu6eno na gazovite i propuska samo gaz!

    Коментиран от #47

  • 42 georgi

    0 1 Отговор
    Българи.......това не винаги е хубава дума.....
  • 43 Българин:)

    5 1 Отговор
    ТУРЧИН ДАНО ГО УСЪДЯТ ИЛИ ДА СЕ МАХА В Ш.....ТА МУ ДЪРЖАВА.НЕ НА ТУРЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ!!!

    Коментиран от #50, #52

  • 44 гост

    1 0 Отговор
    този екшън ,ще има продължение ,тежко му ,на ерменчето.
  • 45 Лъчо

    1 0 Отговор
    Ето това сме ние българите . Когато нашия (уж Ганьо ) отупа немеца в Кубрат,тука имаше над 120 коментатора по този повод и по-вечето от тях бяха в защита на германеца. Само искам да питам: Къде сте защитници ,защо сега ви няма ? !
  • 46 гост 1

    1 0 Отговор
    А проверката на Марица какво установи за психото Теодор?
    Ехооооо събудете се не пишете глупости не познавате "пострадалия" за него това е ежедневие.
  • 47 JOHN

    1 0 Отговор

    До коментар #41 от "viktor":

    Приятелю,ако не знаеш случайно,газовия пистолет може да убие човек,ако се стреля от много близко разстояние - забравих от колко метра беше.
  • 48 ДАН КОЛОВ

    1 1 Отговор
    и за всичко това са виновни нашите управляващи,те докараха народа до това дередже да се изтрепваме и самоизбиваме взаимно
  • 49 Viktor

    4 1 Отговор
    Kato se seti6 ot kolko metra be6e i kato vidi6 pistolet na jivo, togava pi6i!.Moje da napravi obgarqniq , moje da ti prasne tapan4eto , no nqma kor6um , koito da pronikne.orajie ne si li hva6tal v raka?

    Коментиран от #54

  • 50 Нико

    0 1 Отговор

    До коментар #43 от "Българин:)":

    toi ne e Turchin we kak moje Armenec da narichate turchin samo tuka znaete da pusvate bez da znaete nishto :@:@
  • 51 Куромагомедов

    1 5 Отговор
    Чалгата не прощава...
  • 52 шабан смаилов

    0 1 Отговор

    До коментар #43 от "Българин:)":

    brey ti si za sociolog ,,, mnogo gi razbirash
  • 53 JOHN

    1 0 Отговор
    Да ти кажа аз много пъти съм виждал оръжие.Син съм на бивш военен. Дядо ми,който също е бивш военен има газов пистолет и когато го купи му бяха казали,че при стреляне от прекалено близко разстояние може и да бъде убит човек.А междудругото в други статии вчера беше споменато,че простреляния човек е бил с опасност за живота,така че няма какво да говорим повече.
  • 54 JOHN

    1 0 Отговор

    До коментар #49 от "Viktor":

    Да ти кажа аз много пъти съм виждал оръжие.Син съм на бивш военен. Дядо ми,който също е бивш военен има газов пистолет и когато го купи му бяха казали,че при стреляне от прекалено близко разстояние може и да бъде убит човек.А междудругото в други статии вчера беше споменато,че простреляния човек е бил с опасност за живота,така че няма какво да говорим повече.

    Коментиран от #55

  • 55 Турбото

    1 0 Отговор

    До коментар #54 от "JOHN":

    Дядо ти правилно ти е казал разбира се,че може да се убие човек с г.п. 1- има специални патрони (незаконни) с нервно-паралитически газ. 2-Ако се стреля от близко в гпавата (уши нос уста) получавт се силни изгаряния от тях болезен шок и смърт.3- Ако човека в който е стреляно има астма или алергия и т.н. 4-С едно две ловки движения на некой по сръчен шлосер г.п. елементарно може да се преправи да стреля с бойни патрони,но това вече е друг филм.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Няма такова животно

    1 3 Отговор
    Абе всички сте професори,но интересното е когато се наложи да извадиш пистолет и да решиш за 2-3 секунди ти или той тогава може да се говори каквото и да било.Прострелял го с газов пистолет друг път.Газовите пистолети имат разпрасквател на газта и от там минава само газ.Разтоянието от което можеш да убиеш човек с такова оръжие е 2м най-много и трябва да го уселиш в главата или да попадне газта в устата му.

    За стрелеца сериозни наказания и да отива в бойчиновци да чука камъни да му дайде акъла дали така се вади пистолет.Това да не е като на филм,ела да те гръмна ама ти ще паднеш и ще умреш.

    Коментиран от #58

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 наню

    0 1 Отговор
    каква лека телесна повреда ве ?
  • 60 EMSKI

    0 0 Отговор
    А ако бе истински пистолета???....пак би стрелял с него...мислят си че е компютърна игра и имат много "кръв".....5 години лишаване от свобода е реалното наказание+50 000 лв!!! А в затвора ще стане готино "п.ди" !!!!
  • 61 TurbineSoul

    0 0 Отговор
    Мога да кажа само едно, това е глупаво разглезено лапе, има си джипче Ауди, има си газово пистолетче и се възгордява и се мисли за най-великия на света, но спокойно, баща му лесно ще го измъкне от тази каша, няма да му струва много пари .

    Коментиран от #62

  • 62 Thundra

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "TurbineSoul":

    Баща му ще го измъкнел. Много знаеш ти бе!!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.