Last news in Fakti

18 Януари, 2013 11:26 3 014 4

Заловиха трима пияни шофьори

  • пияни-
  • шофьори-
  • заловиха

Полицията залови трима пияни шофьори в Бургас, Шумен и Разград, съобщиха от областните управления на МВР.

Снощи около 22.00 ч. на кръстовището на бургаските улици «Цар Калоян» и «Иван Вазов», служители от Първо Районно управление «Полиция» - Бургас спрели за проверка лек автобил «Ford Focus», с турска регистрация, управляван от 35 годишния турски гражданин – К.К. от Бурса. Установено е с дрегер, че водача управлява автомобила след употреба на алкохол с концентрация - 2,08 промила. От шофьора е взета кръв и за анализ.

Полицейски служители установиха шофьор, седнал зад волана след употреба на алкохол и в Шумен. За проверка вчера, около 17 ч. на кръстовище между ул.”Кирил и Методий” и ул.”Лозарска” за проверка е спрян водачът на лек автомобил “Volkswagen Golf” с шуменска регистрация. Служителите на реда се усъмнили, че шофьорът е употребил алкохол. Н.Р./ 45г./ е тестван с дрегер. Отчетени са  1, 64 промила алкохол в издишания въздух. Водачът отказал да даде кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление.

Пиян водач е хванат при посетена катастрофа на първокласния път І-2. 37-годишният В.В. от град Русе катастрофирал с управлявания от него автомобил “Opel Colombo” с кипърска регистрация около 07.30 часа на 17 януари. При извършената проверка с дрегер станало ясно, че мъжът шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,49 промила. Задържан е за 24 часа в РУП-Лозница.

И по трите случая са образувани досъдебни производства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бхд БхД

    1 1 Отговор
    ежедневие
  • 2 optimista

    1 0 Отговор
    ами като никой не взима мерки такаще е и за напред евала герб само така от ващо управление нищо добро не ни сполетя
  • 3 хххххххххххх

    0 0 Отговор
    Калинке!!!
    Какъв е този Opel Colombo?

    Коментиран от #4

  • 4 PlimP

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "хххххххххххх":

    3, тихо ся, нов модел, нищо не разбираш :D:D:D, но иначе, поредната тъпа статитя!!!