Last news in Fakti

3 Юни, 2021 19:40 11 660 15

Проговори един от убийците на бизнесмена Самуил в Петрич

  • убийство-
  • петрич

Има данни, че двамата мъже са наркозависими

Проговори един от убийците на бизнесмена Самуил в Петрич - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Двамата задържани за побоя над Самуил Кацарски остават в ареста. 44-годишният мъж почина, след като беше пребит в центъра на Петрич, докато се опитвал да предотврати конфликт между две компании.

Има данни, че двамата мъже са наркозависими. В залата дойде единият от арестуваните – Кристиян Кожовски. Пред съда той каза, че съжалява и не помни нищо от момента на инцидента, съобщава bTV.

След трагичния инцидент градът въстана. Стотици се събраха две поредни вечери на демонстрация с искане за справедливост.

Адвокатът на един от задържаните преди дни заяви, че младежите „са действали при неизбежна самоотбрана”. Защитникът твърди още, че Самуил е ударил пръв едно от момчетата.

Припомняме, че по-рано върховна касационна прокуратура и Апелативна прокуратура – София взеха на специален надзор досъдебно производство, водено от Окръжна прокуратура – Благоевград за смъртта на 44–годишен мъж.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гешата каска

    58 3 Отговор
    Очаквам най тежката присъда 2 години затвор
  • 2 Прокуратура Бг

    58 0 Отговор
    За нарушена карантина затвор
    За убийство арести проточване с години дела и свобода кат убиеца на цветков
  • 3 Мимч

    50 0 Отговор
    Аха и този нищо непомни ,както много такива.Той ще си спомни,ама ако го пратят в Аризона,там сега възстановяват за такива газова камера. Има двама ,които ще я изпитат с живота си,така че да ги пращат там-тук като няма правосъдие...
  • 4 доко дичин

    34 1 Отговор
    Кега тези фекалий ще ги изкарат,че са извършили не предумишлено убийство под въздействието на дрога или други упиати нарушаващи умствените им деиствия.По този начин със споразумение за признаване на вината може и да са условно.Да ги съдят за предумишлено убийство извършено с умисъл и особена жестокост за жертвата,и са напуснали престъплението с цел да се укрият.
  • 5 comment

    34 1 Отговор
    Какво са 1000 адвоката на дъното на морето? - Едно добро начало за човечеството!!!
  • 6 Станой

    55 0 Отговор
    Познавах лично Самуил. Няма шанс да е посегнал пръв да се бие. Адвоката и наркомана лъжат. Доживотен затвор за тези наркомани.
  • 7 От страх ли го убихте

    11 0 Отговор
    Не знаят дори кога да спрат
  • 8 ВМРО

    1 6 Отговор
    Що е маке все е юнак 😁🎃🇻🇳🚾
  • 9 Някой

    37 0 Отговор
    Горкия човек, решил е да ги спре за да не се стига до трагедии. Мир на душата му!
  • 10 Ай стига бе

    30 0 Отговор
    Уж не помни нищо, а си спомня кой първи ударил! 🤔
  • 11 Нямам срам пред вас

    7 0 Отговор
    Викнете оня Митко шопара той ще дава съвети как да изкарат 10 бона
  • 12 ГОРКИТЕ

    10 0 Отговор
    НА НАШИТЕ АДВОКАТИ, започна да им става прекалено много с общественото говорене! - Общественото мнение за тях е, че те са потенциални, а може би дори редови "престъпници" с престъпниците - придобили имунитет облечени в тогата на закона! Собствената им защита е: "Ние следим за спазването на закона!", но има едно друго неписано човешко правило, и то се нарича морал и човешка съвест! В една от пиесата на Шекспир има реплика: "Убийте всички адвокати!" и тя не е съвсем случайна! Нашумелите крадци от пладнешката приватизация като: Баневи, Арабаджиеви, Бобокови, Василев, Овчаров, Божков и десетки други - по думите на адвокатите им, техните обвиняеми едва ли не са откраднали защото са били много гладни и са нямали пари за хляб! - ГОРКИТЕ! Героя от романа на Виктор Юго - "Жан Валжан - за един откраднат хляб бе заточен на доживотна каторга!" За нападателите-убийците, тези същите адвокати казват: " Те са убили при неизбежна отбрана!". Хей, адвокатчета, вие , нас обществото за идиоти ли ни вземате?! Но да се върнем към конкретния случай посочен в статията, и да ви питаме - Убийството на 44- годишния Самуил от Петрич според вашите думи е извършено при неизбежна отбрана защитаваща личния живот на извършителите?! Откъде го изсмукахте този шамар - да допуснем, че е имало, но след като си тръгват, те се връщат няколко човека с боксове, предварително пияни и надрусани до козирката / както убиеца на М. Цветков/ встъпвайки в неизбежна отбрана! " Те не помнели?!" - ко

    Коментиран от #14

  • 13 ГОРКИТЕ

    10 0 Отговор
    ... - когато тези сополанковци са се надрискали от пиене и наркотици - да отидат в тоалетнате и да ядат фекалии - да изядат дори и тоалетната чиния - това се казва - не помня! НАЛИ ТАКА УМНИ АДВОКАТЧЕТА, ЗАЩИТНИЦИ НА НАПАДАТЕЛИТЕ УБИЙЦИ - УБИЛИ ПРИ НЕИЗБЕЖНА ОТБРАНА...!
  • 14 БПФ

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "ГОРКИТЕ":

    И аз това се чудех... тоя гнъсен адвокат деца има ли? Семейство, роднини, приятели? Как изобщо ги гледа в очите?
  • 15 Гост

    4 0 Отговор
    На тоя адвокат спокойно може да му се отреже главата без да се замисли грам човек