Last news in Fakti

14 Юни, 2021 21:53 7 312 13

Две жени побъркаха полицията в Пловдив

  • дрогирана-
  • шофьорка-
  • полиция-
  • пловдив

Дамата е отказала полеви тест за алкохол и е била отведена за кръвна проба. Спрямо спътничката ѝ не е било взето отношение

Две жени побъркаха полицията в Пловдив - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Пловдивчанка се озова в ареста в ранните часове на събота. Дамата и нейната приятелка вилнели и вдигали скандали пред банкомат до Сточна гара, а след това извършили серия от нарушения по пътя, съобщи TrafficNews.

32-годишната и нейна позната били в техно клуб, а след това вдигнали скандал с клиенти на банкомат на булевард „Христо Ботев”. След разправията, двете се качили в черен джип – Нисан и потеглили в посока Военна болница.

Пловдивчанката зад волана била без фарове, а на близкият светофар преминала на червена сигнализация. За късмет освен джипа, друго превозно средство не е имало.

„Профуча без дори да се огледа. Извадиха късмет, че нямаше коли иначе не ми се мислеше какво можеше да последва”, разказа очевидец до медията ни.

В същото време в района е имало екип на полицията, които са станали свидетели на „изпълненията” на дамата. Патрулката тръгнала след джипа и не след дълго настигнали Нисана.

По думите на очевидци, 32-годишната се държала агресивно към органите на реда.

„Извадиха жената и ѝ сложиха белезници. На място пристигнаха още две патрулки. Момичето не беше адекватно, спътничката ѝ също”, допълни читател.

От полицията в Пловдив потвърдиха за случая. Дамата е отказала полеви тест за алкохол и е била отведена за кръвна проба. Спрямо спътничката ѝ не е било взето отношение. 32-годишната е оставена за 24-часа в ареста, съставен ѝ е акт, а номерата на Нисана – свалени.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А един педал бмб

    37 8 Отговор
    Окраде цялата държава
  • 2 БАЙ Х@Й ‼

    42 0 Отговор
    Пловдивчанката зад волана била без фарове,😀😀😀 а поне с грим ли е била 🤔🤔🤔
  • 3 Хахах

    8 17 Отговор
    “Ранни часове”, “очевидци” на всяка пресечка...няма снимки, само суха теория, абе общо взето измишльотина на мисирка е тази история, която вони..!

    Коментиран от #4

  • 4 АБЕ верно къде е Батко

    15 1 Отговор

    До коментар #3 от "Хахах":

    В бюлетина на пловдивската полиция не присъства подобен случай!
  • 5 Снимката ...

    9 2 Отговор
    С кормилото (волана) което се държи от женските ръце е показателна.....учете Ги (жените шофьорки) да държат все едно е х-у-й ....те ще разберат бързо правилното положение.
  • 6 Помакините

    11 2 Отговор
    На бойко - бей, прасето,... ест вилнеят и няма да бъдат наказани... Циганте не успяха да ликвидират Бг и се разбягаха по западна европа, но виж помЪЧените си стоят тук и издевателстват, грабят и наглеят.. Помашка бойкова република.. .. Тея моми са цвете, вижте дариткова и компания..
  • 7 Чудя се

    5 0 Отговор
    Какъв коментар да напиша.Мисля че трябва да се поинтересуват куките кои са нейните родители.Пълни комплексарки.
  • 8 Рошко

    4 1 Отговор
    То жена ако не, кой?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Честито

    3 0 Отговор
    Тази агресорка е била агресивна, щото не е успяла да подобри рекорда на оная танцьорка-Габриела. Искала е да подхване с Нисан-а си няколко паркирани коли и така да ги забърше, сгъне, насмете, че брони, калници, предни капаци и фарове да хвърчат поне на 200 м, и бройката да бъде категорично над общоприетата....5-6. 😏 Добре, че шерифите са спрели този неуспешен опит и не са й дали възможност да вземе златния медал в дисциплината.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 две жени

    1 0 Отговор
    Никого не сме побърквали. Те, така си бяха.