Last news in Fakti

11 Февруари, 2013 13:07 12 454 2

Въоръжен грабеж заради приятелка

  • съпрузи-
  • извършиха-
  • въоръжен грабеж-
  • приятелка

Служители на РУП – Павликени задържаха мъж и жена, извършили въоръжен грабеж на свой приятел. В неделя, около 03.20 ч. в полицейското управление в града е бил получен сигнал от 45-годишен мъж от същия град, който съобщил, че негови познати мъж и жена са влезли в дома му, около 03,00 ч. същата нощ, заплашили са го с пистолет и са му откраднали два мобилни телефона и 16 лева.

Местопроизшествието е посетено от полицейски служители и дежурна оперативна група. Извършен е оглед. В хода на разследването е установено, че същата вечер потърпевшият е бил на гости в квартира в Бяла Черква, обитавана от 36-годишният Ц. Ж., от с. Горна Студена, известен на полицията и осъждан за кражби и живущата на семейни начала с него 33-годишната Р. К. от Павликени. След като се прибрал домакините отишли в дома му Ц. Ж. го заплашил с пистолет и му поискал пари и двата телефона. След това нападателите се оттеглили в неизвестна посока. Двамата са установени и задържани от полицейските служители в квартирата си в Бяла Черква. В жилището са установени газовия пистолет, без боеприпаси, нерегистриран, двата телефона и 16 лв. Мъжът нападнал приятеля си е  задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР. Пред полицейските служители той обяснил, че решил да накара приятеля си да си плати за това, че се заглежда по приятелката му. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gogo

    0 0 Отговор
    абе циганска работа
  • 2 Чакала

    0 0 Отговор
    Тоя народ изперка.